Sledeće iPhone predstavljanje biće istorijsko?

0
Glasine o savitljivim iPhone i iPad modelima mrežom kruže poslednjih nekoliko godina, ali iz kompanije Apple nema nikakvih zvaničnih informacija.

Neke ranije glasine pominjale su 2026. ili čak 2027. godinu, ali čini se kako bi savitljivi uređaji ipak mogli da stignu nešto ranije.

Kako prenose na Tech Radaru, pozivajući se na izvještaje povezane sa tajvanskim medijima, iPhone Fold na tržištu bi mogao da se pojavi već sledeće godine.

Prema izvorima sa Tajvana, koji su navodno povezani sa proizvođačima komponenata, Apple je u čestim kontaktima sa partnerima kako bi se pripremili za početak proizvodnje uređaja već do kraja ove godine.

Ako je to zaista istina i ako je savitljivi iPhone zaista planiran za septembar 2025. godine, to bi moglo biti najveće predstavljanje Apple telefona u istoriji.

Naime, već smo pisali kako u septembru sledeće godine stiže potpuno novi model Apple telefona – iPhone 17 Air ili Slim, koji bi trebalo da zamijeni model Plus, a sada se čini da biosim tog modela, kompanija mogla da predstavi i iPhone Fold.

Kao razlog zašto je Apple ubrzao planove oko razvoja telefona sa fleksibilnim ekranima, na Tech Radaru pominju – konkurenciju, jer su Samsung, Huawei, Google i druge kompanije čiji telefoni rade na Androidu već predstavile više generacija takvih uređaja.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.