Pasković: Savona je jedinstvena prilika da navijači podrže ove momke; Brguljan: Liga šampiona nakon 14 godina u Kotoru

0

Poslije skoko deceniju i po Liga šampiona za vaterpoliste se vraća u Kotor. Primorac će na plivalištu “Zoran Džimi Gopčević” večeras od 20 sati dočekati Savonu u 2. kolu D grupe najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja. Šampioni Crne Gore su tijesnim porazom, na peterce od jednog od glavnih kandidata za tron, Olimpijakosa, pokazali da zaslužuju podršku.

Iza nas je naporna sedmica, imali smo dvije jake utakmice i pružili dobre partije za ovaj dio sezone. Imamo dovoljno vremena do srijede da se odmorimo i dobro pripremimo za Savonu. Mislim da je ovo jedinstvena prilika da publika dođe u što većem broju i da podrži ove mlade momke. Mislim da oni to zaslužuju”, rekao je šef stručnog štaba Primorca, Vjekoslav Pasković.

Vjekov saigrač iz zlatnih generacija Primorca i crnogorske reprezentacije, Draško Brguljan, poručuju da se zbog ovakvih momenata pretprošlog ljeta vratio u rodni grad.

Vratila se Liga šampiona u Kotor poslije 14 godina, dobra prilika da napunimo tribine i odigramo jednu pravu utakmicu, što nam je falilo u poslednja dva meča, gdje nismo bili zadovoljni odbranom“, rekao je Brguljan.

Kapiten Primorca poručuje da on i saigrači, zajedno sa članovima stručnog štaba, rade sve da “zategnu” sve linije tima.

Nastojaćemo u poslednja dva treninga da popravimo odbranu koliko se može popraviti. U principu, nije taktička stvar već do nas. Jednostavno falilo nam je malo agresivnosti. Nadam se da ćemo već od Savone popraviti defanzivu“.

Foto: Krsto Vulović

Olimpijakos, splitski Jadran, Savona… Teške utakmice se nižu kao na traci.

Poslije Savone nas čeka jako bitna utakmica u Premijer regionalnoj ligi sa Solariom. U seriji smo teških utakmica. Do sada je bilo dosta treninga, a sada ide ritam sa puno mečeva“, rekao je Brguljan, prenosi portal Lob Sport.

Brguljan poručuje da je i Premijer regionalna liga nikad jača.

Već imamo dva poraza u regionalnom takmičenju od dvije vrhunske ekipe. Vidi se da je Premijer regionalna liga izuzetno jaka, u Ligi šampiona nam nije mogla biti teža grupa. Vidjećemo koliko možemo. Ukoliko zategnemo odbranu najbolje što možemo smatram da ne bismo trebali da imamo problema“, zaključio je Draško Brguljan.

Jedan klik te dijeli od najboljeg bonusa dobrodošlice. Registruj se na meridianbet.me i preuzmi 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.