Drecun: Kurtijev cilj je da sa svojom takozvanom vojskom krene sa KFOR-om da patrolira uz adiministrativnu liniju

0

Predsjednik skupštinskog Odbora za odbranu i unutrašnje poslove Milovan Drecun govoreći o dešavanjima na Kosmetu kaže da Priština koristi svaku priliku da diskredituje naše snage koje se nalaze uz administrativnu liniju i tamo obavljaju neophodne poslove.

Drecun je rekao da postoje mogućnosti i da se neko ilegalno prebacuje, ali nije bezazleno ništa što Kurti radi.

– On je svojim zahtjevom da se ukine kopnena zona bezbijednosti sa ovom pričom da je naša vojska snimljena da se nalazi tamo, gdje prema njegovom mišljenu, ne bi trebalo, je ometanje. Tu ima drugi cilj, kada pogledate raspored takozvanih kosovskih snaga, vidi se da Kurti hoće da napravi tri nove baze – kazao je Drecun za Pink.

Drecun je istakao da je vidljivo da Kurti jača istočnu stranu administrativne linije sa takozvanim kosovskim bezbjednosnim snagama.

– To sve nedaleko od administrativne linije – upozorava Drecun i dodao da je sve usmereno prema tome da on usmjeri zahtjev da kaže da se od strane srpskih strana destabilizuje, pa da KFOR uvede zajedničke patrole:

Kurtijev cilj je da sa svojom takozvanom vojskom takođe krene sa KFOR-om da patrolira uz adiministrativnu liniju i da preko toga uđe i na sever Kosova.

(PINK)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.