Sferopulos pred gostovanje Feneru: Ne smijemo gubiti koncentraciju ni minuta

0

Košarkaši Crvene zvezde u 3. kolu Evrolige gostuju ekipi Fenerbahčea u Istanbulu.

Posle dvije pobjede u prva dva kola, slijedi teško gostovanje protiv jednog od favorita za osvajanje Evrolige.

Trener Janis Sferopulos ističe da i pored povreda Fener ima veoma jak tim.

– Imaju dve pobijede, veoma su dobar tim. Pun roster, možda imaju nekoliko povreda, ali to je i dalje kvalitetan i iskusan tim. Znamo šta bi trebalo da uradimo. Moramo da budemo koncentrisani sve vreme jer oni uz sebe imaju glasnu publiku. Ne smijemo gubiti koncentraciju minut ili dva. Pokušaćemo da se držimo plana i da se borimo koliko možemo – rekao je grki trener.

Nedović je povrijeđen od utakmice sa Baskonijom, pod znakom pitanja je za Tursku.

– Neda će probati da trenira danas. Ne znamo kako će to ići, idemo dan po dan. Putovaće sa nama, ali odlučićemo pred samu utakmicu. Igraće samo ako je 100 odsto spreman, ne želimo ništa da rizikujemo. Imao je malu povredu, ali ne želimo da pogoršamo situaciju i izgubimo ga na duži vremenski period. Vidjećemo kako će da bude do poslednjeg trenutka – naveo je Sferopulos.

Biće crveno-bijeli jači za Miloša Teodosića.

– Miloš je uvijek važan. Ima kvalitet, može donijeti mnogo stvari timu. Dodaćemo ga u rotaciju i željećemo od njega da pomogne drugima sa kvalitetom i iskustvom – istakao je on.

Zvezda je pobijedila Fener prošle sezone u oba navrata.

– Prošla sezona je prošla sezona, ova sezona je ova sezona. Drugačiji su uslovi, drugačiji timovi. Ne vjerujem u tradiciju i prošlost. Vjerujem samo u sadašnjost. Sve je moguće da se dogodi i zato moramo da pratimo naš plan – završio je Sferopulos.

Jedan klik te dijeli od najboljeg bonusa dobrodošlice. Registruj se na meridianbet.me i preuzmi 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.