Omladinska reprezentacija Crne Gore poražena je i u drugom prijateljskom duelu sa Albanijom.
Na stadionu ,,Rešit Reši“ u Skadru, domaćin je slavio rezultatom 2:0. Jordi Jaku u 42. i Brajan Đula u 57. minutu donijeli su trijumf nad ,,sokolima“.

 

– Bile su ovo dvije odlične provjere protiv jake selekcije Albanije, čiji igrači većinom nastupaju za italijanske klubove, a na kvalifikacionom turniru u Grčkoj sljedećeg mjeseca čeka upravo selekcija Italije. U današnjoj utakmici šansu su dobili igrači koji su manje igrali u prvom meču, promijenili smo cijeli tim i vidjeli smo na koga možemo računati u kvalifikacijama. Ova utakmica je, za razliku od prve, bila dosta tvrđa, sa manje šansi na obje strane, dok su uslovi bili daleko ispod nivoa i u tim uslovima se Albanija bolje snašla i zasluženo pobijedila. Pripreme za ono najvažnije, kvalifikacije u Grčkoj, već su počele i nadam se da ćemo biti kompletni za taj turnir. Nadamo se da ćemo još jednom sa ovom generacijom uspjeti da prođemo u elitnu rundu i borbu za Evropsko prvenstvo, rekao je selektor Goran Perišić.

Albanija – Crna Gora 2:0

Stadion ,,Rešit Rusi“, Skadar.

Strijelci
1:0 – Jordi Jaku 42′, 2:0 – Brajan Đula 57′

Albanija: Amarildo Dervišaj, Kleo Špuza (od 85. Rejmond Marinaj), Fabjan Perndreka, Denis Prendi, Antonis Dama, Matija Hući, Dean Vranići, Jordi Jaku, Ron Hasani (od 70. Džeto Nuredini), Brajan Đula, Flavio Sulejmani (od 77. Aris Ara).
Selektor: Julijan Ahmati.

Crna Gora: Ivan Božinović, Lazar Martinović, Elez Adžović (od 60. Marko Perović), Filip Perović (od 66. Marko Tadić), Aleksa Karadžić, Bojan Damjanović (od 46. Lazar Maraš), Danilo Vukanić, Matija Mijović (od 60. Andrej Camaj), Andrej Kostić (od 60. Danilo Ćetković), Velid Škrijelj (od 60. Lazar Savović), Lazar Šekularac (od 66. Miloš Vračar).
Selektor: Goran Perišić.

Jedan klik te dijeli od najboljeg bonusa dobrodošlice. Registruj se na meridianbet.me i preuzmi 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit!