Partizan: Vašington igra protiv Bajerna

0

Partizan će danas tokom dana završiti sve formalnosti u vezi sa registracijom Duejna Vašingtona I 24-godišnji bek biti na raspolaganju Željku Obradoviću već protiv Bajerna u utorak od 20.45 sati u Beogradskoj areni.

Krajem prethodne NBA sezone, Vašington je postao tzv. „neograničeni slobodni agent“. Završio se drugi dvosmjerni ugovor koji je potpisao sa Njujork Niksima. Tim sa Menhentna nije mu nudio dalju saradnju, iako je nastupio za Nikse u Ljetnjoj ligi.

Postalo je jasno krajem jula da je 1.91 cm visok igrač rođen u Njemačkoj dogovorio dolazak u Partizan. Bio je predstavljen na „Crno-beloj simfoniji“, igrao je prijateljske utakmice, kao i u dva meča ABA lige – u Beogradu protiv Borca i u Subotici protiv Spartaka. Bilo je jasno da je prilično važan za tim Željka Obradovića.

Ipak, Vašingtona je zateklo učešće u trejdu Karl-Entonija Taunsa iz Minesota Timbervulvsa u Njujork Nikse. Faktički, bio je to prvi „međukontinentalni“ NBA transfer u kom je učestvovao klub iz Humske.

Da bi trejd formalno funkcionisao (da bi plate aktera trejda bile uravnotežene), u njega je morao da bude uključen i Šarlot. Hornetsi su za svoje usluge dobili 7,2 miliona dolara, pikove druge runde i trojicu igrača.

Na radost navijača crno-bijelih, Hornetsi su otpustili Vašingtona posle samo dvije utakmice koje je odigrao u predsezoni.

Jedan klik te dijeli od najboljeg bonusa dobrodošlice. Registruj se na meridianbet.me i preuzmi 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit!

(sport klub)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.