Nacionalni sajam “Najbolje iz Crne Gore” 17, 18. i 19. oktobra

0

Jedanaesti po redu nacionalni sajam “Najbolje iz Crne Gore”, održaće se 17, 18. i 19. oktobra u Big Fashion Šoping Molu u Podgorici. Ovaj tradicionalni događaj, koji je postao simbol crnogorskog preduzetništva i autentične domaće proizvodnje, i ove godine okuplja rekordan broj izlagača iz svih krajeva naše zemlje.

“Posjetioci sajma će imati priliku da besplatno degustiraju i kupe vrhunske domaće proizvode, uključujući med i pčelinje proizvode, pršut, sir, masline i maslinovo ulje, vino, organsko voće i povrće, ljekovito bilje, domaće sokove i još mnogo toga. Svoje proizvode predstaviće proizvođači iz opština: Bijelog Polja, Bara, Ulcinja, Nikšića, Danilovgrada, Mojkovca, Žabljaka, Zete, Tuzi, Plužina, Cetinja i Podgorice”, navodi se u saopštenju.

Sajam “Najbolje iz Crne Gore” ne samo da nudi jedinstvenu priliku za promociju autentičnih domaćih proizvoda, već je, kako dodaju, i idealno mjesto za proizvođače da se povežu, razmijene iskustva i identifikuju zajedničke izazove u razvoju i distribuciji svojih proizvoda.

“Svake godine, ovaj događaj iznova potvrđuje kvalitet crnogorske proizvodnje, podstičući sve veći broj potrošača da podrže lokalne proizvođače i prepoznaju vrijednost domaćih proizvoda. Cilj ovogodišnjeg sajma je dodatno osnažiti svijest o važnosti kupovine domaćih proizvoda, te osigurati da crnogorski proizvodi pronađu svoje mjesto u svakom domaćinstvu”, pojašnjavaju organizatori.

Sa očekivanih preko 20 hiljada posjetilaca, ovogodišnji sajam pruža jedinstvenu priliku da se široka javnost uvjeri u raznolikost i vrhunski kvalitet crnogorskih tradicionalnih proizvoda.

“Pozivamo sve građane da nam se pridruže u ovoj proslavi domaće proizvodnje, podrže lokalne proizvođače i uživaju u bogatom asortimanu autentičnih proizvoda koji svjedoče o bogatoj tradiciji Crne Gore”, navode organizatori.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.