Čari crnogorskog fudbala: Deset fudbalera Njegoša „kolabiralo“ na utakmici protiv Zete, Knežević ponudio liječenje na VMA u Srbiji

0

Predsjednik Demokratske narodne partije i jedan od lidera koalicije Za budućnost Crne Gore uputio je hitno pismo direktoru Urgentnog centra dr Nebojši Brnoviću navodeći da je u saznanju da je na današnjoj utakmici Treće crnogorske lige između FK „Njegoš“ i FK „Zeta“ došlo do kolabiranja svih 10 fudbalera domaćeg tima (jedanaestog nisu mogli da nađu) i da su isti hitno transportovani u Urgentni centar, jer se sumnja da su na poluvremenu otrovani plutonijumom.

„Naime, u rezultatski neizvjesnoj i uzbudljivoj utakmici, prvi rezultati 19:0 za FK „Zetu“, u 70-om minutu utakmice, svih 10 fudbalera FK „Njegoš“ iz dosad neutvrđenih razloga pada kao pokošeno na teren. Ova neizvjesna utakmica odmah biva prekinuta, a svih 10 fudbalera FK „Njegoš“ helikopterom biva prebačeno u Urgentni centar na reanimaciju. Zabrinut za zdravstveno stanje fudbalera FK „Njegoš“, stavljam Vam se na raspolaganje ukoliko budete procijenili da neki od njih treba da nastave dalje liječenje na VMA ili druge zdravstvene ustanove u Republici Srbiji“, naveo je Knežević.

Nema dilemu da će stroge, ali nadasve objektivne disciplinske komisije FSCG donijeti mudru odluku da utakmica bude registrovana službenim rezultatom 3:0 za „Zetu“ ili možda i za „Njegoš“, jer kako kaza jedan član uprave FK „NJegoš“: „Bolje službeno 3:0, nego regularno 30:0.“

„Znam da ćete učiniti sve što je u Vašoj moći da fudbaleri FK „NJegoš“ budu izliječeni do sljedećeg kola i spremni za nove sportske izazove, jer ako nismo uspjeli da spasimo crnogorski fudbal, dužnost nam je da spasimo fudbalere. Primite lijep sportski pozdrav: „Da je vječna, ostatku napredak!“ Milan Knežević – Sinjori“, zaključio je Knežević na Fejsbuku.

Jedan klik te dijeli od najboljeg bonusa dobrodošlice. Registruj se na meridianbet.me i preuzmi 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.