Veliki i u porazu: Đoković čestitao Sineru, izrazio poštovanje prema Federeru

0

Šampion kada pobjeđuje, šampion i kada gubi.

Novak Đoković, posle četiri trofeja, ovog puta prihvatio je „tanjir“ u ruke posle finala Šangaja, stao pred mikrofon i biranim rečima prvo govorio o poslednjem rivalu u nestvarnom nizu, a potom se okrenuo prvom kojeg je ikad imao.

Možda i najvećem.

Čestitam Janikovom timu, znam neke momke tamo (smijeh), svaka čast. Sjajan tim i drago mi je da radite ovdje“, rekao je Novak, koji je tokom meča imao šta da dobaci bivšim saradnicima Marku Paniki i Ulisesu Badiju.

Potom se okrenuo prema tribinama i rekao…

Takođe je lijepo vidjeti Rodžera“, čime je izazvao burne reakcije.

Nisam navikao da te vidim ovdje, volio bih da budeš na terenu. Prvi put sam igrao pred tobom i imao sam dodatni pritisak. Hvala i Karlosu (Alkarazu) i Huanu Karlosu (Fereru) takođe hvala što ste bili ovdje.“

Đoković se zahvalio svom stručnom štabu.

Mom timu, malobrojniji smo ove nedelje, ali velika zahvalnost zbog vaše podrške tokom turnira. Naravno hvala i organizatorima, ovo je istorijski možda i najbolji turnir iz masters serije, hvala što činite da se osjećamo posebnim. Hvala svima.“

Nije zaboravio ni da pomene organizatore i domaće navijače.

Moram da izrazim zahvalnost kineskim navijačima, među najstrastveniji smo, veliko je zadovoljstvo da budemo ovdje, čekaju nas ispred hotela, mnogo poklona sam dobio. Zadovoljstvo je biti u Šangaju, imao sam mnogo uspjeha u Kini tokom karijere, nedostajalo mi je da igram u Kini, nisam igrao ovdje pet godina. Čestitam Janiku bio je predobar, prebrz i prejak za mene danas, imao si izuzetnu godinu i zaslužio si ovo“, poručio je Đoković.

Jedan klik te dijeli od najboljeg bonusa dobrodošlice. Registruj se na meridianbet.me i preuzmi 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit!

(sport klub)

 

 

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.