Senior Fest: Penzioneri se takmičili u modernom plesu na Trgu nezavisnosti, večeras modna revija i koncert KIC POP HOR-a

0

Podgorički penzioneri takmičili su se sinoć u modernom plesu na Trgu nezavisnosti u Podgorici, a potom su, zajedno sa posjetiocima, i velikim brojem djece – đuskali uz muziku.

Takmičenje je organizovano u dvije kategorije – profesionalci i amateri, a učestvovali su penzioneri iz Doma starih Podgorica.

Stručni žiri činili su poznati crnogorski pjevači Šukrija Žuti Serhatlić i Zdravko Đuranović, modna kreatorka i novinarka Seka Martinović, osnivačica KIC POP HOR-a Snežana Burzan i Balša Alibabić.

Foto: Senior Fest

 

Dok je žiri vijećao, veliki broj penzionera kojima su se pridružila djeca iz publike đuskali su i veselili se. Pobjednici profesionalci osvojili su vikend u Etno selu Montenegro, drugi par osvojio je dva vaučera od po 150 eura u fizkalnoj ordinaciji Vertebra, a treći par večeru za dvoje u Restoranu “Salaš”.. Svi takmičarski parovi iz kategorije “amateri”, njih pet, osvojili su verere za sdvojeu restoranima “Mayka”, “Radovče”, “Ambasada”, vaučere za Modni studio “Zoran”, vauččer za “Vertebru.

Foto: Senior Fest
Foto: Senior Fest

 

Večeras u 19 časova na Trgu nezavisnosti u Podgorici, u okviru SENIOR FEST-a 2024. počinje modna revija Seke Martinović “U slavu godina” gdje su manekeni korisnici podgoričkog Doma starih, a nakon toga manifestaciju će, velikim koncertom, zatvoriti KIC POP HOR.

Organizatori SENIO FEST-a su NVO “Montenegro Education” i Portal Penzioneri.me, u partnerstvu sa Glavnim gradom i Domom starih, a uz podršku Elektroprivrede Crne Gore, Universal Capital Banke i Ministarstva sporta i mladih. Prijtelji SENIOR FEST-a  su  crnogorski sportski savezi, fudbalski, šahovski i odbojkaški, Žičara Kotor Lovćen, i brojne institucije, organizacije, udruženja i mali privrednici koji su učestvovali u programima i obezbijedili nagrade za takmičare.

 

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.