Obradović: Dejvis, Marinković, Džons i Braun su imali problema

0

Kada se pogleda rezultat SC Derbi je lako pao pred evroligaškim Partizanom juče u Sportskom centru Morača – 80:60.

Ipak, u finišu treće dionice Studenti su bili na samo minus šest (56:50), ali je odbrana crno-bijelih odradila sjajan posao u finišu meča.

Željko Obradović, trener Partizana, zahvalio se na gostoprimstvu u Podgorici, te je pohvalio svoje igrače.

Hvala na gostoprimstvu na koje uvijek nailazimo ovdje u Podgorici. a naravno hvala i svim navijačima Partizana i SC Derbija koji su bili u hali. Mi smo stigli iz Madrida i poslije nepunih 40 i nešto sati igrali utakmici, što nije lako. Uz to smo imali prilično problema, jer trening se sveo da postavimo utakmicu bez ikakvog trčanja, malo šutiranja i ponavljanja nekih stvari odbrambeno i napadački“, započeo je legendarni trener.

Potom je i otkrio koji su sve igrači imali problema sa povredama.

Brendon Dejvis je imao mnogo problema, Vanja Marinković takođe van treninga i plus Tajrik Džons, koji se nije skidao zbog povrede. Specijalne pohvale Sterlingu Braunu, koji juče nije izlazio iz sobe jer je bio bolestan. Danas je bio bolje i na njegovo insistiranje je igrao da pomogne timu. Hvala igračima na ozbiljnosti, a specijalno ovoj trojici, četvorici koji su imali problema“.

Za kraj pohvalio je rad SC Derbija i kolegu Petra Mijovića.

Što se tiče SC Derbija, pohvale kolegi Petru Mijoviću, koji radi sjajan posao, mlada ekipa koja ima jasno ideje i igra lijepu košarku“, zaključio je Obradović.

Jedan klik te dijeli od najboljeg bonusa dobrodošlice. Registruj se na meridianbet.me i preuzmi 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit!

SEMAFOR, 4. KOLO

Petak

Cibona – Krka 74:81

Subota

SC Derbi – Partizan 60:80

Crvena zvezda – Igokea 91:68

Zadar – Budućnost 55:91

Nedjelja

12.00h Mega – Mornar

19.00h Borac – Dubai

Ponedjeljak

18.30h Spartak – FMP

http://

Standings provided by Sofascore

 

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.