Prijateljski meč: Minimalac Budućnosti protiv Mladosti

0

Budućnost je rentativnu pauzu iskoristila da, kroz prijateljski meč protiv ekipe OFK Mladost LOB.Bet ostane u takmičarskom tonusu – „plavi“ su, na Kampu na Starom aerodromu, savladali prošlogodišnjeg prvoligaša rezultatom 3:2.

Stručni štab je iskoristio priliku da pruži šansu svim igračima koje je imao na raspolaganju – pojedinci su pošteđeni zbog umora, dok na većinu momaka Ivan Brnović i saradnici nisu mogli da računaju zbog obaveza u reprezentativnim selekcijama – pa su tako prve minute za Budućnost na prijateljskim utakmicama upisali Uroš Ilinčić, Maksim Đukić i Zarija Stamatović.

I upravo je Stamatović lijepim golom posle udarca sa dvadesetak metara postigao gol za 3:1, dok su egzekucije prije njega potpisali Oliver Šarkić i kapiten Petar Grbić. Šarkić je iskoristio poklon defanzive protivnika i praktično se ušetao u gol, dok je Grbić nakon solo akcije izborio penal – i realizovao ga je.

„Plavi“ će sjutra odmarati nakon radne nedjelje koja je bila kvalitetna i koja je prošla u sjajnoj atmosferi, dok će narednu iskoristiti da se što bolje pripreme za zahtjevan period u domaćem takmičenju – u narednih mjesec dana odigraćemo šest utakmica.

Protiv ekipe OFK Mladost LOB.Bet utakmicu su počeli: Domazetović, Trninić, Serikov, Adžić, Vuković, Mirković, Brajović, Šarkić, Grbić, Ivanović, Mijović, a igrali su još Ilinčić, Grivić, Stamatović i Đukić.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.