Spaić: Nisam želio da povrijedim Vuka, u kontaktu smo i želim mu brz oporavak

0

Vaterpolisti Marseja pobijedili su Jadran iz Herceg Novog na startu Lige šampiona sa 13:11, a utakmicu je obilježio incident, igrač Marseja, Vladan Spaić je udario igrača Jadrana Vuka Milojevića.

Brzom reakcijom ljekara iz Francuske, a zatim i ljekara iz Beograda, povreda je sanirana, preloma nema, neće biti ni operacije, Milojevića očekuje pauza od oko dva mjeseca, a Spaića kazna, kako je najavljeno od deset utakmica neigranja.

Vladan Spaić, momak koji je rođen u Herceg Novom, koji je dijete Jadrana, koji je u kapici Novljana stekao afirmaciju, stigao do Marseja, Lige šampiona i reprezentacije Crne Gore, nije incidentan momak, naprotiv.

Spaić se javnosti obratio saopštenjem za javnost koje prenosimo integralno.

„Dragi ljubitelji vaterpola,

Kao dugogodišnji reprezentativac Crne Gore i član vaterpolo kluba Marsej dužan sam da se obratim javnosti. Prošle srijede, tokom prvog meča Lige šampiona u Marseju, došlo je do momenta u igri koji nikada ne bih poželio. Nakon postignutog gola, desio se refleksni kontakt sa Vukom Milojevićem, igračem Jadrana iz Herceg Novog, koji je nažalost doveo do njegove povrede i mog očekivanog isključenja.

Želim da izrazim duboko žaljenje zbog Vukove povrede.

Vaterpolo je sport u kojem posvećenost i strast ponekad mogu dovesti do manje kontrolisanih akcija, ali nikada nisam imao želju da ugrozim fizički integritet drugog igrača. U kontaktu sam sa Vukom od njegovog povratka u Srbiju. Želim mu brz oporavak i povratak u bazen kao i puno uspjeha u nastavku sezone.

Hvala svima na razumijevanju.

Srdačno, Vladan Spaić“, napisao je crnogorski reprezentativac u saopštenju.

Jedan klik te dijeli od najboljeg bonusa dobrodošlice. Registruj se na meridianbet.me i preuzmi 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit!

 

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.