Đoković jači i od bolova i od Frica: Zakazao finale sa Sinerom

0

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković plasirao se u svoje novo finale mastersa u Šangaju. On je rutinski upisao 10. pobjedu u isto toliko mečeva protiv Tejlora Frica (2:0 u setovima, 6:4, 7:6(6)) i zakazao duel sa Janikom Sinerom.

Sve je idealno počelo po srpskog tenisera. Đoković je u prvom gemu, na servis Tejlora Frica došao do tri brejk-prilike. Tražio je Amerikanac da servira, a umalo mu se to obilo o glavu. Ipak, stegao je ruku i krenuo da servira bolje, te sačuvao servis.

Slična situacija u petom gemu, tada je Novak Đoković iskoristio petu šansu i oduzeo servis rivalu, a do kraja seta čuvao je stečenu prednost i na kraju dobio ga je 6:4.

Do petog gema u drugom setu rutinska igra na obije strane. Tada je na scenu stupila teniska zvijer u liku Novaka Đokovića, vraćao je GOAT sve što je poslao Fric, koji je u tim momentima igrao svoj najbolji tenis.

Imao je četiri prilike za brejk koje nije iskoristio, pri jednom smeču loše je odreagovao, pročitao je Amerikanac, on je proklizao i uhvatio se za koljeno, na kraju je Fric uspeo da se trgne i sačuva servis.

U osmom gemu Amerikanac je došao do dvije prilike da Noletu oduzme servis, ali tada kao da ga je razljutio, razigrao se Novak i nije dozvolio iznenađenje.

U 11. gemu Novak Đoković je zbog problema sa lijevom nogom zatražio pomoć fizioterapeuta, ali je u nastavku ipak slavio u taj-brejku i zakazao finale sa Janikom Sinerom, sjutra od 10:30.

NOVAK ĐOKOVIĆ – TEJLOR FRIC / 6:4, 7:6(6)

Jedan klik te dijeli od najboljeg bonusa dobrodošlice. Registruj se na meridianbet.me i preuzmi 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.