Vico: Pokazaćemo i protiv Splićana koliko možemo

0

Težak ispit čeka vaterpoliste Primorca večeras od 19 sati u Splitu. Kotorani gostuju domaćem Jadranu, timu sastavljenom mahom od reprezentativaca Hrvatske koji su u dosadašnjem toku godine osvojilil zlato na Svjetskom prvenstvu, te srebrne medalje na Evropskom šampionatu i Olimpijskim igrama.

Treća utakmica u Premijer regionalnoj ligi, jako bitna za nas. Odigrali smo izuzetnu utakmicu prije tri dana protiv Olimpijakjosa, gdje smo izvukli prvi bod u Ligi šampiona. Sad nas očekuje Jadran, gdje ćemo takođe pokušati da uradimo nešto više i pokažemo koliko možemo„, rekao je centar Primorca, Nemanja Vico.

Zlatni olimpijac sa srpskom reprezentacijom ima samo riječi hvale za narednog rivala.

Odlična su ekipa, sastavljena od odličnih pojedinaca, ali treba da tražimo našu šansu, prije svega da im što bolje taktički odgovorimo. Neće biti lako, što zbog snage rivala što zbog činjenice da smo imali težak meč protiv Olimpiajkosa i naporan put do Splita„.

Ukoliko izostane pozitivan rezultat neće to biti smak svijeta, poručuje Vico.

Ovaj meč nam znači za dizanje forme i da održimo kontinuitet u igri. U srijedu nas očekuje utakmica Lige šampiona protiv Savone, zatim Solaris u regionalnoj takmičenju, a na obje ćemo ići da uzmemo tri boda. Daćemo sve od sebe večeras i nadamo se pozitivnom rezultatu„, zaključio je Vico.

Jedan klik te dijeli od najboljeg bonusa dobrodošlice. Registruj se na meridianbet.me i preuzmi 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit!

RASPORED

Petak

20.05: Primorje – Solaris

Subota

17.15: Jug – Novi Beograd

17.50: Jadran M:Tel – Valis Vega

18.45: Radnički – Mladost

19: Jadran ST – Primorac

20: Crvena zvezda – Šabac

http://

Standings provided by Sofascore

 

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.