Zirojević Demokratama: Admiral Lazarević bi isto prošao da je sa druge strane granice, umjesto Yamahe, prevozio Aleksu Bečića

0

Saopštenje Demokrata, objavljeno u petak nakon 23 časa, pisano je kao da ga je pisao njihov koalicioni partner Mijo Lekić koji je, te iste noći, pijan slupao službenog Infinitija vraćajući se vjerovatno sa nekog sijela, saopštio je poslanik SD-a i funkcioner Evropskog saveza Nikola Zirojević.

“Jer kako drugačije opisati stanje svijesti u kojem se Evropskom savezu pripisuju nalogodavci iz Beograda? Moram priznati da su za to i tri promila stare sokolove, na račun CEDIS-a, nedovoljna. Popeci se podrazumijevaju, bašta salata može, a i ne mora”, kazao je on.

Prema njegovim riječima ova država nikad nije bila više ponižena od momenta kad su na njene čelne pozicije došli iskompleksirani polupismeni likovi sa raznoraznim upitnim diplomama koji su svako monopolističko i najuspješnije crnogorsko preduzeće uspjeli da dovedu do pozicije ozbiljnog gubitaša.

“Igrom slučaja, svako od navedenih preduzeća vode kadrovi Demokrata. Ali teško koji budžet, ma koliko veliki, može da izdrži nezajažljivu potrebu za unošenjem popeka, jagnjetine i teletine ispod sača koju ispoljavaju predstavnici ovog političkog subjekta. Jer neće se dugme na sakou samo zategnuti do ivice rikošeta. I niti jedna jeftina bljuvotina pisana “megadance” stilom to ne moče promijeniti”, istakao je Zirojević.

I naravno, dodao je, u nedostatku bilo kakvog argumenta protiv Evropskog saveza i partije koju predstavlja, Demokraze uporno izbjegavaju da javnosti daju odgovor kako su uspjeli da, u okviru jednog ručka, pojedu 52 kilograma popeka, 27 porcija teletine i 15 jagnjetine ispod sača, 22 porcije miješanog mesa i 32 bašta salate.

“Podsjećam, to je bio samo jedan od vaših mnogobrojnih ručkova na račun građana Crne Gore. Nebuloze koje navodite nije vrijedno komentarisati, jer su o nekima od njih nadležni organi već dali svoj stav i utvrdili da su u potpunosti neosnovane dok za neke, evo preko četiri godine otkako ste na vlasti, ne učiniste ništa. Ako ste toliko nesposobni da za ovaj vremenski period procesuirate toliki silni kriminal, onda to najbolje govori o vama”, naveo je Zirojević.

No, tvrdi on, jasno je cjelokupnoj crnogorskoj javnosti da, usljed sopstvene nemoći, Demokrate biraju da lažu i
varaju kako bi sebi obezbijedili još koju gala večeru ili ručak od državnih para.

“Nebuloze se nastavljaju dalje pa se tako nama pripisuje da smo “struktura autora portala Udar” koji je više nego po Demokratama udarao upravo po nama. Genijalno! Od saopštenja do saopštenja, general Lazarević vam je, te naš partijski vojnik, te partijski vojnik nekih drugih opozicionih političkih subjekata. Izgleda je čovjek, slušajući vas, istovremeno obezbjeđivao glasove za jedno pet – šest izbornih lista”, naglasio je Zirojević.

Toplo, kaže, preporučuje da ne voze u takvom stanju – za to se ide u betonjerku. Poručuje Demokratama da pitaju koalicione partnere ako ne znaju.

“I na kraju, kada ste već toliko zapeli za tu Yamahu – isto bi admiral Lazarević prošao da je, sa druge strane granice, pokušao da preveze predsjednika vaše partije, Aleksu Bečića, koji je proglašen personom non grata. I to je ono što vas najviše boli – pečat sa hrvatske granice u pasošu Nikole Zirojevića od avgusta ove godine koji vi, Evropejci u
pokušaju, možete samo da sanjate”, zaključio je Zirojević.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.