Demokrate: Bošković preko lažnih faktura plaćao boravak DPS policije, na čelu sa Zoranom Lazovićem, tokom protivustavnog desanta na Opštinu Budva 2020. godine

0

Žao nam je, gospodo iz krim partije, što ste uznemireni, mada za isto imate ozbiljnih razloga, jer je ministar odbrane otkrio svako vaše nepočinstvo realizovano uz pomoć partijskih ljudi instaliranih na čelu Vojske Crne Gore, saopštili su iz Demokratske Crne Gore (DCG) reagujući na saopštenje Demokratske partije socijalista (DPS).

„Pored prve od 23 afere i nepočinstva, kojom je ministar Krapović dokazao da se na čelu Vojske Crne Gore nalazila osoba koja je pokušala da nelegalno i zloupotrebom ovlašćenja uveze motocikl: ,,Jamaha”, a u tome je uhvaćen od strane zemlje članice Evropske unije. I time cijelu vašu partiju proglasio Jamahom non grata!“, istakli su iz DCG.

Najavili su i drugu, kako tvrde, aferu.

„U aferi broj dva vidjećete, dragi građani, kako je zloupotrebom sredstava Ministarstva odbrane, Predrag Bošković preko lažnih faktura plaćao boravak DPS policije, na čelu sa Zoranom Lazovićem, u Splendidu tokom protivustavnog desanta na Opštinu Budva 2020. godine“, naglasili su iz Demokrata, pa nastavili:

„Lažnom fakturom Predrag Bošković je pokrio sredstva za boravak policajaca Zorana Lazovića u Hotelu Splendid, tako što je naveo da se plaća posjeta delegacije ministra odbrane Slovačke, koji nije boravio u Splendidu, nego u Hotelu Maestral“, saopštili su iz DCG.

Za kraj su dodali:

„Tražili ste, gledajte. I afera broj 2 je blaga u odnosu na ono što je već spremljeno, a što će procesuirati ministar odbrane“, zaključili su iz Demokrata.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.