Kapiten Mitrović pred Švajcarsku: Kada kao ekipa igramo dobro, dolaze šanse i golovi

0

Na konferenciji za medije u Leskovcu uoči duela Srbije protiv Švajcarske u 3. kolu Lige nacija saznali smo da će novi kapiten „orlova“ biti Aleksandar Mitrović.

U prethodna dva duela protiv Španije i Danske traku je nosio Nikola Milenković, ali će povratkom u tim Mitrovića ona biti oko njegove ruke.

Mitrović je govorio i zbog čega ga nije bilo prije mjesec dana, kao i da li to ima veze sa bojkotom o kom se spekulisalo.

Kada je to demantovao, osvrnuo se isključivo na naredni meč koji je protiv Švajcarske zakazan za subotu uveče od 20.45.

Njegovim dolaskom u nacionalni tim trebalo bi da se vrate i golovi.

„Mislim da smo u početku davali dosta golova i primali. Sada teško primamo, a slabo dajemo… Nadam se da ćemo napraviti balans i biti dobri na obje strane. Utakmica protiv Švajcarske je teška i imamo iskustva svi, a i njima i nama se oprostilo 5,6,7 igrača u odnosu na prošle mečeve. Očekuje nas jako teška utakmica sa ekipom koja je jako dobra i sa dobrim trenerom što smo vidjeli i na EP i bilo bi lijepo da pobijedimo i još ako dođe koji gol bilo bi perfektno. Bitno je da kao ekipa igramo dobro, a kada se to desi dolaze šanse i golovi. Ako odigramo kako znamo, golovi će doći“, rekao je Mitrović novinarima na stadionu „Dubočica“.

Osvrnuo se i na dvije utakmice u kojima nije igrao, a neki novi momci su se istakli.

„Igrali smo taktički perfektno proteklih par mečeva i falilo je malo sreće da pobijedimo, ali smo izgledali kompaktno i čvrsto, sve kontre i polukontre smo bili opasni i gol je visio u vazduhu. Jedna utakmica koja nam daje podstrek za budućnost je Španija koja je prvak Evrope i svi su očekivali da primimo 3,4 gola. Pitali su se samo koliko ćemo golova primiti, a mi smo pokazali kako želimo da izgledamo u budućnosti. Ta utakmica je podstrek kako bi trebalo da izgledamo u narednom periodu“, poručio je novi kapiten Srbije.

Jedan klik te dijeli od najboljeg bonusa dobrodošlice. Registruj se na meridianbet.me i preuzmi 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.