Lompar: Nemamo imperativ protiv splitskog Jadrana, ali nismo bez ambicija

0

Vaterpolisti Primorca u 3. kolu Premijer regionalne lige, u subotu od 19 sati gostuju splitskom Jadranu na neutralnom bazenu u Šibeniku. Očekivanja od duela sa jednim od najjačih evropskih klubova iznio je pomoćni trener Kotorana, Vido Lompar.

Očekuje nas još jedan težak meč. Prije tri dana smo imali težak meč sa Olimpijakosom, taj niz se nastavlja sjutra. Jadran je vrhunska ekipa, predvođena vrhunskim igračima kao što su Bijač, Fatović, Marinić-Kragić, popunjene su maksimalno na svim pozicijama i veliki su favoriti. Tako je bilo i u Pireju, pa smo pokazali zube protiv favorita. Očekujem da isto ponovimo sjutra veče„, rekao je Lompar.

Dobro su u stručnom štabu Kotorana analizirali splitski Jadran.

U pripremi meča smo vidjeli da treba da očekujemo njihovu agresivnu igru u oba smjera, sa dosta proplivavanja, dosta akcija u napada i agresivni presing. Moramo uzvratiti istom mjerom. Očekujem da budemo na nivou i ako nam se ukaže prilika da osvojimo nove bodove. Nismo pod imperativom ali to ne umanjuje naše ambicije da pokušamo da odigramo dobru utakmicu i ponavljam, ako nam se ukaže šansa da osvojimo bodove, sigurno ćemo je ugrabiti„, rekao je Lompar.

Drugi crnogorski predstavnik u Premijer regionalnoj ligi, Jadran m:tel u subotu od 17.50 časova dočekuje Valis.

Jedan klik te dijeli od najboljeg bonusa dobrodošlice. Registruj se na meridianbet.me i preuzmi 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit!

RASPORED

Petak 

20.05: Primorje – Solaris

Subota 

17.15: Jug – Novi Beograd

17.50: Jadran M:Tel – Valis Vega

20: Crvena zvezda – Šabac Eliksir

18.45: Radnički – Mladost

19: Jadran ST – Primorac

http://

Standings provided by Sofascore

 

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.