EPCG Superliga odbojkaša: Budva dočekuje Mornar

0

Utakmice EPCG Superlige za odbojkaše odigraće se za vikend – prvog dana sastaće se Budva i Mornar kao i Jedinsto i Lovćen, dok je u nedjelju susret Galeba i Budućnost Volley-a, a slobodna je ekipa Sutjeske.

Šampion Crne Gore, odbojkaši Budve, nakon evropske utakmice vraćaju se domaćem prvenstvu. Od 18 sati u Mediteranskom sportskom centru u Budvi, ekipa Miljana Boškovića ugostiće u subotu ekipu Mornara. Oba tima u prvom kolu slavila su maksimalnim rezultatom, Budvani protiv Budućnosti, a Barani protiv Lovćena.

Sat kasnije, Jedinstvo će pod vođstvom trenera povratnika, Darka Načića, ugostiti ekipu Lovćena,  u SC “Nikoljac” u Bijelom Polju. Jedinstvo je u prvom kolu bilo bolje od Mornara bez izgubljenog seta, dok je tim sa Cetinja poražen od Mornara u Baru.

Prvu utakmicu u sezoni imaće ekipa Galeba iz Bara, koja je bila slobodna na startu šampionata. Mladi sastav Barana biće domaćin ekipi Dejana Radića, Budućnosti, u nedjleju, 13. oktobra u Topolici od 16 sati. Budućnost je poražena u premijernom kolu od Budve u Podgorici 3:0.

Jedan klik te dijeli od najboljeg bonusa dobrodošlice. Registruj se na meridianbet.me i preuzmi 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.