EPCG Superliga odbojkašica: Kompletno drugo kolo u subotu

0

Drugo kolo EPCG Superlige za odbojkašice odigraće se u subotu, 12. oktobra. Tri meča zakazana su za 17 sati, dok će dva početi od 18 časova.

U Sportskom centru “Nikoljac” u Bijelom Polju, Jedinstvo dočekuje ekipu Albatrosa (17h). Na startu Jedinstvo je poraženo na gostovanju Morači 3:0, dok je Albatros na domaćem terenu bio bolji od Gimnazijalca, takođe bez izgubljenog seta.

U istom terminu na teren će odbojkašice Luke Bar i Morače u SC “Topolica”. Barski tim je lako upisao prvi trijumf u gradskom derbiju protiv Galeba, a maksimalna je bila i Morača kod kuće.

U trećem meču od 17 sati, Herceg Novi će se sastati sa Galebom u Sportskom centru “Igalo”. Šampionke Crne Gore maksimalne su bile na otvaranju šampionata protiv Budućnosti, dok je Galeb pretpio poraz od gradskog rivala, Luke Bar.

Sat kasnije, Budućnost Volley i Akademija odigraće utakmicu u sali Medicinske škole u Podgorici. Akademija je na startu poražena od novajlije, Budve, a Budućnost od aktuelnih prvakinja.

U Kotoru sastaće se prošlosezonski rivali iz EPCG Prve lige, sada Superligaši, Gimnazijalac i Budva. Na premijeri u najjačem rangu Budva je slavila nad Akademijom 3:1, dok je Gimnazijalac poražen od Albatrosa u Herceg Novom.

Jedan klik te dijeli od najboljeg bonusa dobrodošlice. Registruj se na meridianbet.me i preuzmi 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.