Vatrpolisti Budućnosti za vikend igraju prve mečeve u Regionalnoj ligi: Novo iskustvo

0

Vaterpolisti Budućnosti spremaju se za prve nastupe u A1 regionalnoj vaterpolo ligi.

Podgorički klub u subotu od 19:45 sati gostuje Vukovima, dok će dan kasnije, u istom terminu, odmjeriti snage sa Zemunom.

“Došao je i taj momenat kada će naša seniorska ekipa da debituje u A1 regionalnoj ligi. Prve dvije utakmice su u Beogradu protiv ekipe novobeogradskih Vukova i Zemuna. Vukovi su jedni od favorita za ulazak u Premijer ligu. Igrali su izuzetno dobro prošle godine. Dobro smo ih skautirali i analizirali. Najača oružja su im kontra i polukontra kroz traniziciju. Pokušaćemo da se što bolje suprotstavimo renomiranom protivniku. Što se tiče Zemuna, igramo u nedjelju veče i nemamo baš mnogo informacija o toj ekipi, izuzev par igrača koje poznajemo”, ističe u najavi utakmice trener Budućnosti Aleksandar Aleksić.

Za mladi crnogorski klub premijerni start u A1 ligi predstavlja veliko iskustvo na startu sopstvenog puta.

“Ovo je za nas novo takmičenje, novo iskustvo gdje će dobiti šansu naša djeca, uz momke koji su došli sa strane uputu iskustvo i probati da izvučemo što povoljniji rezultat”, zaključuje Aleksić.

Jedan klik te dijeli od najboljeg bonusa dobrodošlice. Registruj se na meridianbet.me i preuzmi 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.