Motli MVP 2. kola Evrokupa

0

Centar Hapoel Tel Aviva, Džonatan Motli izabran je za najkorisnijeg igrača 3. kola Evrokupa. Amerikanac je bio nezaustavljiv u pobjedi Izraelaca nad Bešiktašem (101:87) sa 24 poena, šest skokova, četiri asistencije i dvije blokade. Nad Motlijem je načinjeno čakl 12 prekršaja.

Momku koji je prethodne dvije sezone nastupao u Evroligi u dresu Fenerbahčea ovakav učinak u beogradskoj dvorani “Aleksandar Nikolić” donio je indeks korisnosti 34.

Drugi najbolji PIR (33) imali su Tarik Filip iz Trefl Sopota i Mfiondu Kabengele iz Venecije. Filip je oborio lični rekord po broju poena (21) i skokova (12) u porazu poljskog tima od Huventuda. Kabengele je takođe oborio rekord po broju poena i skokova u Evrokupu (po 19) u porazu od Burga.

Povratnik u Evropu iz NBA lige, Patrik Beverli je imao indeks korisnosti 32, sa 16 poena i 11 skokova i pridružio se saigraču Motliju na listi najuspješnijih igrača 3. kola.

Listu najboljih individualaca u rundi za nama zaokružili su Justinijan Džesup iz Ulma i Kajl Aleksander iz Turk Telekoma sa indeksom korisnosti 30. Džesup je u trećem nastupu u Evrokupa postavio lični rekord u poenima (27). Aleksandar je zabilježio dabl-dabl (16 poena i 10 skokova).

Jedan klik te dijeli od najboljeg bonusa dobrodošlice. Registruj se na meridianbet.me i preuzmi 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.