Adžić: Ne postoji bolji kandidat za gradonačelnika Podgorice od Luke Rakčevića

0

Poslanik GP URA Filip Adžić saopštio je da je ista „Za bolju Podgoricu – Jakov Milatović“ očekivala dva-tri odsto veću podršku, ali da je ključni cilj bio provjera većine u lokalnoj vlasti i na državnom nivou.

“Građani su pokazali da se ne slažu sa onim što je ključna politika partija vlasti na državnom nivou i odnos onoga što je obećano i šta im je isporučeno ovog puta je na izborima kažnjeno. Od naših programskih principa teško da možemo odustati. Uvidjeli smo manjkavosti lokalne uprave i ponudili smo rješenja. Luka Rakčević je izašao sa velikim brojem konkretnih projekata i ne postoji bolji kandidat za gradonačelnika. Naša ponuda je bez bilo kakvog ucjenjivanja. Milatović je stao iza najboljeg kandidata i vjerujem da će biti dosljedan u toj podršci”, kazao je Adžić.

Kako je dodao partije koje imaju dva, tri, pet, 15 mandata mogu imati gradonačelnika, predsjednika skupštine ili predsjednika opštine.

“Politika je stvar mogućeg i dogovora. Ko može da okupi većinu može tražiti mjesto na kojem može dati najviše. Okupićemo se oko programa, a ne postoji bolji kandidat od Rakčevića. Ne možemo praviti vlast sa onima koji se nijesu odrekli kriminalnih struktura, onima kojima Crna Gora predstavlja zamjensku državu i onima koji nude građanima prevare koje su svakodnevno razotkrivaju i koje svakodnevno obeshrabruju građane da izlaze na izbore da polažu nadu da u Crnoj Gori može biti bolje”, kazao je Adžić.

 

(RTCG)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.