Na Ljajićev zahtjev: Odložena sjednica FK Partizan

0

Čekaju se dani odluke u FK Partizan, jasno je svima da će Milorad Vučelić i Miloš Vazura podnijeti ostavke i da je jedan kandidat za novog predsjednika Rasim Ljajić.

Upravo je Ljajić tražio da se Skupština, zakazana za 11. oktobar, odloži kako bi imao dovoljno vremena da sakupi ljude koji bi vodili Partizan u narednom periodu, a na kraju je odlučeno da se Skupština i odloži.

Saopštenje Partizana prenosimo u cjelosti:

„FK “Partizan“ obaveštava javnost da je danas u kancelarijama kluba, održan sastanak između predsjednika FK “Partizan“ Milorada Vučelića i gospodina Rasima Ljajića, kandidata za predsjednika kluba. Tom prilikom dogovoreno je da se sjednica Skupštine kluba odloži za 21.oktobar 2024.godine. Isključivi razlog za odlaganje sjednice Skupštine jeste zahtjev gospodina Rasima Ljajića za dodatnim vremenom u kom bi se obavile konsultacije sa potencijalnim kandidatima za buduće članove Privremenog organa koji će u narednom periodu rukovoditi klubom.

Na sjednici Skupštine 21.oktobra 2024.godine biće donijeta odluka o razrješenju predsjednika kluba i Upravnog odbora, razrješenju generalnog direktora, te izboru Privremenog organa koji će upravljati klubom nakon sjednice Skupštine, a kandidat da bude na čelu Privremenog organa će biti Rasim Ljajić.

Na istoj sjednici Skupštine biće razriješeni i svi delegati Skupštine, (Skupština će biti raspuštena), a Privremeni organ koji će potom voditi klub, organizovaće izbore za nove članove Skupštine kluba koji će u budućnosti izabrati predsjednika i ostale organe kluba“, stoji u saopštenju Partizana.

Jedan klik te dijeli od najboljeg bonusa dobrodošlice. Registruj se na meridianbet.me i preuzmi 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.