NSD Bečići: Pozivamo Mikijelja da sa Dokić radi na rješavanju naših višedecenijskih problema

0

Mjesni odbor Nove srpske demokratije – Bečići na tragu pobjede od 26. maja 2024. godine ulazi u predizbornu kampanju očekujući pobjedu koja će donijeti Budvi stabilnost i napredak, navodi se u njihovom saopštenju.

“To su vrijednosti koje smo promovisali zajedno i na kojima ćemo istrajati do kraja. Te vrijednosti ćemo njegovati u lokalnoj samoupravi kojom ćemo upravljati u narednom periodu i omogyćiti našim građanima bolji ambijent za život i poslovanje. Nalazimo se na dodiru Maina i Paštrovića i naš mjesni odbor boriće se da sva naselja na ovom dijelu budvanske teritorije dobiju jednak tretman. Boreti, Ivanovići, Stanišići, Rafailovići, Bečići, Čučuci, Markićevići, Podbabac već nekoliko decenija osnov su za razvoj budvanskog turizma. Danas, pod uticajem izgradnje velikog broja hotela i objekata suočeni smo sa novim izazovima. Zajedno ćemo ih prevazići i učiniti da budemo ponosni na svoj kraj”, naveli su iz NSD Bečići.

Kažu da na teritoriji njihovog odbora žive ljudi iz svih krajeva Crne Gore, ali i iz inostranstva.

“Mi želimo da postignemo sklad unutar naše zajednice i želimo da na temelju tog sklada gradimo budućnost. Svađe, razmirice, sukobe, zaustavljaćemo u začetku i graditi odnose međusobne saradnje i povjerenja. Podržavamo nastojanja gospodina Mikijelja koji je u praksi pokazao da ima namjeru da vrati sve državne resurse u ruke građana”, dodaju u saopštenju.

Očekuju da završi šetalište od Zavale do Rafailovića, marinu u Rafailovićima, i da se problem vlasništva nad zemljištem na Zavali riješi tako da ne bude na štetu lokalnog stanovištva.

“Pozivamo ga da zajedno sa potpredsjednicom Jasnom Dokić radi na rješavanju naših problema koji su višedecenijski i koje ne želimo da ostavimo našoj djeci”, kažu iz NSD Bečići.

Građane pozivaju da na izborima glasaju za najbolje.

“Za one koji ih nisu iznevjerili. Jasno je ko su ti ljudi. Niko nema pravo da vas vara. Da dobije vaše povjerenje, a potom želi da upravlja sa onima koji su unazad 30 godina uništavali naš grad, naš kraj i našu zemlju. Osvojili smo slobodu 2020. godine i zadržite je za sebe. Nema niko pravo da poništava tu borbu zarad ličnog interesa. Pozdravljamo naše mjesne odbore Sveti Stefan, Petrovac i Jaz i pozivamo sve da se aktivno uključe u rješavanje svih naših nagomilanih problema, jednom za svagda”, zaključuju u saopštenju.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.