Mandarić napustio Vojvodinu, traži novi klub

0

Poznati srpski biznismen Milan Mandarić u intervjuu za The News iz Portsmuta otkrio je da nema namjeru da se penzioniše, već da želi da kupi još jedan fudbalski klub, bez obzira na to što ima 86 godina.

Ovaj portal navodi da se bivši vlasnik Portsmuta, Lestera i Šefild Venzdeja sprema za odlazak sa pozicije potpredsjednika novosadske Vojvodine i da je usresrijeđen na naredni posao, možda i poslednji u njegovoj karijeri.

Neverovatna energija je nešto što očigledno ne dozvoljava Mandariću da prestane da ulazi u nove poslovne izazove.

„Moj problem je što uvijek volim da imam klub u kom ima prostora za napredak i u kom mogu da napravim razliku. Lester je bio u Ligi 1 kad sam ga preuzeo i tako sam napravio kompaniju u Silicijumskoj dolini. Kupovao sam firme slične mojoj, ali ne u dobrom stanju, već skoro u stečaju. Tako je moja kompanija izrasla u jednu od najvećih u tom poslu. Nemam interes da samo budem tu, a da ne pravim nikakvu razliku. Želim da vidim napredak sve vreme i stoga ću doći u vlasništvo nekog novog kluba. Ne mogu da odolim jer imam energije. Entuzijazam je ključna stvar, on hrani energiju, a ja sam oduševljen fudbalom. Tako da ću vjerovatno pokušati još jednom“, rekao je Mandarić za The News.

Povlačenje iz biznisa nije opcija za vremešnog Srbina.

„Ne želim da se povučem, povući ću se jednog dana kad me više ne bude. Još uvijek imam strast da pomognem, da imam glavobolju i stres. Ponekad uživam u tome. Ponekad mi postane teško i kažem ‘šta ja dođavola radim?’. I dalje uzimam projekte ne razmišljajući koliko ih imam već nezavršenih. Više nemam 45 godina, već 86, ali zašto se ne vratiti? Ne radi se o godinama, već o energiji i želji. Gledam ljude od 66 godina, mlađe od mene, imam njihovu energiju i entuzijazam. Uradiću to još jednom. Zdrav sam, nemam nikakvih problema, možda sam to naslijedio od roditelja. Nikad se ne zna, možda se jednog dana dogodi nešto iznenada, ali sad se osjećam dobro“.

Novi klub još nije pronađen.

„Vidjećemo, zvali su me iz Švajcarske, Francuske, Srbije, Hrvatske, svuda. Zasad, samo gledam. Postoji klub u Švajcarskoj na koji gledam veoma ozbiljno. Umalo sam kupio jedan kod jezera blizu Italije, ali u poslednjem trenutku su vlasnici pokušali da promijene dogovor, pa sam poručio ‘u redu, zaboravite’ i nisam to radio“, kaže između ostalog Mandarić.

(Mocart Sport)

Jedan klik te dijeli od najboljeg bonusa dobrodošlice. Registruj se na meridianbet.me i preuzmi 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.