DPS: U Šavniku i Kotoru Demokrate ne poštuju odluke DIK, jer se plaše konačnog ishoda biračke volje

0

Demokrate, poznate po tome što je “manipulacija njihova nacija”, zamjenom teza pokušavaju da izborni proces u Šavniku porede sa onim u Kotoru, spočitavajući našoj stranci opstrukcije, saopštili su iz Opštinskog odbora DPS Šavnik.

„Istina, koju znaju svi koji prate ono što se dešava u Šavniku, je da upravo predstavnici Demokrata ne dozvoljavaju da se završe izbori, jer ne mogu da se suoče sa izvjesnim porazom. Svakome je jasno da i u Šavniku i u Kotoru Demokrate su ti koji ne poštuju odluke DIK, jer im ne odgovaraju i plaše se konačnog ishoda biračke volje“, naveli su iz DPS-a, pa nastavili.

„Opštinski odbor DPS Šavnik poziva Demokratsku Crnu Goru da se ponaša odgovorno, da ne bježi od izborne volje građana i da u oba grada, Kotoru i Šavniku, poštuje zakon kako bi se na civilizovan način rješavali problemi koji su funkcioneri ove stranke napravili udruženi sa svojim drugarima ‘oslobodioci'“, istakli su iz DPS-a.

Za kraj su dodali:

„Poručujemo im da nam ne drže lekcije o pravu i pravdi, jer baš njihovi aktivisti ne dozvoljavaju glasanje biračima u Šavniku, dok sa druge strane, a njihov ministar, na dan izbora u Podgorici tvrdi da se svim upisanim biračima mora omogućiti biračko pravo i da niko nije iznad države?! Da li to znači da su Demokrate u Šavniku i Kotoru iznad države ili ova dva grada nijesu u državi?“, upitali su iz Opštinskog odbora DPS Šavnik.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.