URA samostalno na izborima u Budvi, Blažo Rađenović nosilac liste

0

Na sastanku Opštinskog odbora URA Budva, kojem su pored članica i članova prisustvovali i potpredsjednik URE Filip Adžić i potpredsjednica Milena Vuković donešena je odluka da će URA nastupiti samostalno na predstojećim prijevremenim lokalnim izborima u Budvi zakazanim za 17. novembar 2024. godine. Takođe, oni su donijeli odluku i da nosilac njihove liste ponovo bude predsjednik budvanske URE Blažo Rađenović i da će nastupiti pod sloganom “Drugačije”, pa će naziv njihove liste biti “URA – Blažo Rađenović – DRUGAČIJE!”.

Iz budvanske URE su saopštili da su i formirali izborni štab za kampanju i da su u proteklih nedjelju dana njihovi članovi već prikupili preko 400 potpisa podrške za predaju liste.

“URA će kao i uvijek ponuditi građanima sveobuhvatan program sa fokusom na tri ključna projekta: Stan za sve koji će omogućiti hiljadama građanki i građana Budve koji su podstanari ili nemaju svoj stan da po mnogo povoljnijim uslovima od tržišnih dođu do svog krova nad glavom. Dok se ne izgrade stanovi kroz projekat Stan za sve predložićemo i osnivanje opštinskog fonda koji će ući u budžet za slijedeću 2025. godinu, a kojim bi se do izgradnje stanova obezbijedile subvencije za sve građanke i građane Budve koji plaćaju izuzetno visoke cijene najma stanova”, navodi URA.

Drugi projekat je, ističu, izgradnja Doma za stare i zbrinjavanje naših najstarijih sugrađanki i sugrađana.

“Budva nažalost nema jedan ovako značajan objekat ako izuzmemo humanost časnih sestara iz katoličkog samostana u Petrovcu koje se brižljivo staraju u skromnim kapacitetima o jednom broju naših najstarijih sugrađanki. I treći projekat koji će biti u fokusu naše kampanje je izgradnja podzemne garaže u centru grada na prostoru nekadašnjeg Zeta filma, kojom bi se djelimično rasteretio saobraćaj i riješio deficit parking prostora”, poručili su iz budvanske URE.

Zatim su zaključili.

“Vodićemo pozitivnu kampanju i isključivo za interes svih građanki i građana Budve, koje pozivamo da nam se pridruže i pruže podršku kako bi zajedničkim snagama naš grad očistili od populista, kriminalnih struktura i svih loših praksi uspostavljenih za vrijeme vlasti koje su predvodili predsjednici Opština koji su uhapšeni ili se i dan danas nalaze u bjekstvu van domašaja naših nadležnih organa. Zato moramo drugačije za bolju Budvu”, zaključili su iz budvanske URE.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.