Komite i njihovi sljedbenici u očaju: Vučić razobličio svo njihovo licemjerstvo i laži!

0

Nakon što je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić odgovorio na napade iz Crne Gore koji ga neosnovano krive da se miješao u unutrašnje stvari naše države, simpatizeri i mediji koji se nalaze pod dirigentskom palicom nekadašnjeg predsjednika Mila Đukanovića pali su u očaj.

Naime, Vučić je brutalno odgovorio na napade i sve laži koje se šire po naredbi Mila Đukanovića.

Sada se takav odgovor, državnički, ne dopada veljim patriotama, te su pali u očaj i kukaju iz sve snage, jer je srpski predsjednik razobličio njihovo licemjerje.

– Dobro jutro! Odavno nisam ośetio toliko poniženja kao juče slušajući Aleksandra Vučića kako se iživljava nad Crnom Gorom u Crnoj Gori, zemlji koja je posljednjih četiri godine srećom i intrigama dobrim dijelom postala njegov plijen. Vučić nam je žargonski i prosto rečeno izvršio veliku nuždu u kući, smijući nam se u facu – piše Ljubomir Filipović, analitičar i kolumnista CdM-a.

– Da je sreće, zbog ovakvog bezobraznog i drskog postupka, u kome je ponizio državu Crnu Goru, država treba da postupi radikalno i proglasi predsjednika Srbije za nepoželjnu osobu. Ako on može da zabranjuje našim ljudima da ulaze u Srbiju, možemo i mi njemu i njegovim slugama iz Srbije. Ako postoji zajednička crta svima nama koji živimo u Crnoj Gori, onda je to duboki prezir prema tipovima kao Vučić i ovima što ga za novac prate kao politička i medijska posluga – naveo je Ljubo u očaju između ostalog.

Vučić je odgovorio povodom pomenutih laži, odbacivši navode pojedinih crnogorskih medija da se Srbija miješa u lokalne izbore u Crnoj Gori i naglasivši da nije ni znao ko je učestvovao na tim izborima, da se niko u beogradskim medijima nije ni bavio tom temom i da Srbiju uopšte ne interesuju lokalni izbori u Crnoj Gori.

Poručio je da jedino što Srbiju zanima u odnosu prema Crnoj Gori jeste da tamo uživa poštovanje kakvo Crna Gora ima kod nas.

– Čime smo se to umiješali? Niko se u beogradskim medijima time gotovo nije bavio. Hoćete da vas podsjetim kako su izgledali beogradski izbori na teritoriji Crne Gore? Svakog dana po 10 prljavština, u 10 novina i 10 televizija, protiv SNS i mene lično – rekao je Vučić u Tivtu.

Ocijenio je da svaki put kad god neko u Crnoj Gori kaže da se neko upliće u njihove unutrašnje političke stvari, to u stvari rade ti isti crnogorski mediji.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.