Muškarci odgovaraju zbog navoda da su aseksualni: „Žene su krive“

0

Juče smo pisali o aseksualnosti kod mladih, koja je, kako je istakao psiholog Željko Mašović, sve više prisutna kod mladih momaka.

„Gotovo 50% njih pokazuje nedostatak interesovanja za seksualne aktivnosti, a to je više prisutno kod mladića nego kod djevojaka“, rekao je psiholog i dodao da je momcima danas „bitniji biceps nego spermatozoidi“, međutim, naši čitaoci nisu se složili sa ovom tezom.

Muškarcima bitniji biceps nego spermatozoidi, polovina mladića aseksualna

U komentarima koje su ostavili na našem portalu, jasno su naveli da ovo nije slučaj, te da nisu oni tome krivi i ako tako djeluje, međutim, pitanje je da li su se iskreno oglasili oni koji se suočavaju sa ovim „problemom“.

„Ja se ne žalim jer imam vrhunski isklesane bicepse i mogu da budem sa bilo kojom djevojkom u rasponu 20 do 40 godina. Pojedine su me i molile za odnos ali sam ih odbijao jer mi prosto nisu bile privlačne“;

„Mene je bukvalno odbila svaka koja mi se svidjela. Ne znam šta hoće, lijep sam, dobro građen, IT plata, sigurica posao u EU kompaniji, ugovor za stalno, dobar auto… U svakom slučaju ne zanimaju me više niti zelim da trošim svoje vrijeme na uzaludne izlaske i prazne priče sa našim djevojkama“;

„Budeš sa jednom, drugom, trećom, petom, desetom, zaljubiš se u 61., med i mlijeko u početku, kreće priča, zvocanje, shvatiš da je ista kao one sa kojima si proveo sat, dva, tri, noć, budeš srećan ako u rezervi nema jednog dok se sa drugim dopisuje, sa trećim flertuje. Ljudima je potrebno emocionalno povezivanje ne samo fizikalija“, napisao je sledeći momak.

„Aseksualni malo sutra, nego neće da ljube vrata i stative non-stop, bolje i trening, rad na sebi i neka ambicija, djevojka će sama doći kao i svima što je došla,samo se muškarci tripuju da su oni nesto osvojili… Nema spontanosti,sve mora na klik i društvene mreže gdje većina laže za sve, a djevojke se slikaju po 5 puta dnevno i okace 3 lijepe slike pa likovi dignu ruke u fazonu „nije moj nivo,ovo je za nekog bogatog“ iz razloga jer su ga i manje lijepe odbijale, začrani krug iz kog zene izlaze kada zele dijete pa kada krenu one da jure nekoga,on pobjegne…Više vole pse od muskaraca“, branili su se momci u daljim komentarima.

(B92.NET)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.