Vujačić: Imam najviše utakmica u dresu reprezentacije, najveća odgovornost je na meni

0

Fudbaleri Crne Gore u nešto brojnijem sastavu trenirali su sinoć na glavnom terenu Trening kampa FSCG.

Fokus ,,Hrabrih sokola“ je na utakmici sa Turskom, koja je na programu u petak od 20.45 časova.

Biće teško, Turska je u naletu, gledali smo ih svi na Evropskom prvenstvu. Imaju puno dobrih pojedinaca, koji igraju ozbiljnim evropskim klubovima. Igramo kod njih, vjerovatno na punom stadionu u Samsunu, gdje će atmosfera biti paklena. Dobri su u tranziciji pri osvojenoj lopti i moramo da obratimo pažnju na sve. Individualno su dobri, ali vjerujemo da ćemo i mi biti na očekivanom nivou. Na nama je da se spremimo što bolje, da pružimo maksimum i da vidimo da li će to biti dovoljno za neki povoljan rezultat”, smatra defanzivac Igor Vujačić, koji je zbog povrede propustio uvodne mečeve u UEFA Ligi nacija.

Oporavak je protekao dobro, odigrao sam tri posljednje utakmice za svoj klub, tako da sam spreman za mečeve koji nas očekuju u Ligi nacija”, dodao je Vujačić.

 

Nakon dva poraza, od Islanda i Velsa, naredni mečevi u Ligi nacija veoma su bitni na rezultatskom planu.

Poslije prve dvije utakmice u kojima smo doživjeli dva poraza, želimo da se spremimo što bolje i da pokušamo koliko-toliko popravimo utisak”, rekao je štoper ruskog Rubina iz Kazanja.

U odsustvu Stefana Savića, Vujačić će biti najiskusniji defanzivac među ,,sokolima“.

Uvijek sam igrajući za reprezentaciju davao maksimum, tako će biti i ovoga puta. A sada da li sam lider? Imam najviše utakmica u dresu reprezentacije, najveća je odgovornost na meni, ali opet sam tu sa svoijim saigračima. Djelujemo kao tim, trebamo svi da pužimo maksimum i da pokušavamo da napravimo dobar rezultat”, kazao je Vujačić.

http://

Standings provided by Sofascore

Jedan klik te dijeli od najboljeg bonusa dobrodošlice. Registruj se na meridianbet.me i preuzmi 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.