Golmanka Budućnosti u idealnom timu kola Lige šampiona: Radivojević najbolja defanzivka

0

Rukometna Evropa još uvijek priča o čudu koje su juče priredile rukometašice Budućnosti zaustavivši u Podgorici šampiona Evrope, ekipu Đera, 23:23.

Ovaj veliki i prvi bod u ovoj sezoni za najmlađi tim u Ligi šampiona nije prošao neopaženo. Jedna od najzaslužnijih za ovaj rezultat tima Bojane Popović bila je i golmanka Sakura Hauge koja je odbranila čak 16 udaraca mađarske mašinerije. Zbog toga Japanka je izabrana u najbolji tim kola.

Osim Hauge u najboljem timu 4. kola grupne faze elitnog takmičenja našla se i Jelena Radivojević koja je proglašena za najboljeg defanzivca ove runde, prenosi portal Lob sport.

Takođe, ključna odbrana kojom je Hauge bukvalno sačuvala bod protiv evropskog šampiona odabrana je za drugu najbolju u 4. rundi po izboru EHF-a.

Nije ni to sve. Ofanzivno najbolji pojedinac u plavo-bijelom dresu bila je Jelena Radivojević koja je svom bivšem klubu dala sedam golova, a podijelila je i isto toliko asistencija saigračicama. Njena majstorija za 16:17 izabrana je za treći najljepši pogodak ovog kola.

Sljedeći meč Budućnost takođe igra u Podgorici. Protivnik će biti njemački Ludvigzburg u nedjelju od 14 časova.

Jedan klik te dijeli od najboljeg bonusa dobrodošlice. Registruj se na meridianbet.me i preuzmi 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.