DPS Nikšić: Dok u Vodovodu „pršte“ ostavke, voda za piće je danima neispravna, a građani plaćaju nikad veće račune

0

U Nikšiću danima voda iz gradskog vodovoda nije za piće. Ogroman stepen mutnoće i zagađenost natjerali su građane Nikšića da kupuju flaširanu vodu već peti dan, saopštili su iz Opštinskog odbora DPS Nikšić.

„Dešavalo se i ranije da voda ne bude dan-dva za piće, ali bi ubrzo problemi bili riješeni. O čemu se sada radi? Da li je rukovodstvo JP Vodovod i kanalizacija nesposobno da riješi problem ili se i priroda urotila protiv njih, možda ćemo i saznati“, naveli su iz DPS-a, pa nastavili:

„Da situacija bude još teža, u trgovinskim radnjama već se osjeća deficit vode za piće i ne može se naći u većim pakovanjima. Pitamo ko će građanima nadomjestiti dodatne troškove za vodu za piće. Jer, voda iz gradskog vodovoda u Nikšiću često se ne može koristiti za piće, mora se kupovati u marketima, a računi za vodu sve veći“, tvrde iz DPS-a.

Za kraj su dodali:

„Možda je odgovor na postavljena pitanja – podnošenje ostavki jednog za drugim direktora i v. d. direktora, neznanje, nerad ili opšta bježanija sa rukovodećih mjesta, koja ovih dana nije samo karakteristična za JP Vodovod i kanalizacija, već i za druga preduzeća, ustanove i organe uprave“, zaključili su iz Opštinskog odbora DPS Nikšić.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.