Mandić čestitao Dan Vojske Crne Gore: Mir, sigurnost i stabilnost su temelji razvoja svakog društva, a vaša uloga u njihovom očuvanju je od neprocjenjive važnosti

0

Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić čestitao Dan Vojske Crne Gore.

„Poštovani pripadnici Vojske Crne Gore,

Povodom Dana Vojske Crne Gore, 7. oktobra, upućujem vam iskrene čestitke u ime Skupštine Crne Gore i u svoje lično ime.

Vaša posvećenost i profesionalizam predstavljaju stubove mira i stabilnosti naše zemlje. Vojska Crne Gore, kao važan garant sigurnosti, kako kroz svoju bogatu istoriju, tako i danas, ima izuzetno važnu ulogu u zaštiti državnih interesa.

Vaše zalaganje u okviru međunarodnih misija i doprinos stabilnosti na globalnom nivou pokazuje da ste dostojni ambasadori naše zemlje.

Mir, sigurnost i stabilnost su temelji razvoja svakog društva, a vaša uloga u njihovom očuvanju je od neprocjenjive važnosti. Crna Gora je danas bezbjedno mjesto za život, a vaš profesionalan pristup i privrženost zajedničkim vrijednostima su od ključne važnosti.

Uvjeren sam da ćete i u narednim godinama nastaviti da pružate značajan doprinos očuvanju mira i stabilnosti u našoj zemlji, uz nastavak profesionalnog razvoja i unapređenja sposobnosti naše vojske.

Još jednom vam čestitam Dan Vojske Crne Gore i želim vam uspješnu budućnost u obavljanju svih vaših važnih zadataka“, poručio je Mandić.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.