Danilović reagovao na prijetnje Vesni Bratić: Da se ovo dešava bilo kojoj ženi izuzev bivšoj ministarki, svi mediji bi brujali o tome

0

Lider Ujedinjene Crne Gore Goran Danilović reagovao je na sramne prijetnje koje su prethodnih nekoliko dana stizale bivšoj ministarki prosvjete, nauke, kulture i sporta Vesni Bratić.

„Da se ovo dešava bilo kojoj ženi, bilo kojoj političarki, aktivistkinji NVO, izuzev Vesni Bratić profesorici Univeriteta CG, bivšoj ministarki Prosvjete, predsjednici Političkog savjeta Ujedinjene CG, svi mediji bi brujali o tome i tražili da se pod hitno nađe „ovaj junak“ što bi da je vrati u sanduku za Hercegovinu“, navodi Danilović.

Dodaje da je sramota za Crnu Goru, njenu Vladu, istražne organe, tužilaštvo i Skupštinu da jedna žena trpi ovakvo iživljavanje umobolnih ljudi.

Danilović traži reakciju.

„Tražimo da se ovaj junak-kukavica, ovo ljudsko dno, nađe, privede i kazni, a usput objasni sve što se tiče „sanduka“, „četničkih majki“ i „je**ne Hercegovine“. Sve mi nešto govori da su mu se djeda ili pradjeda vratili sa Zidanog Mosta, te da mu je potom dodijeljena boračka penzija“, zaključio je Danilović.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.