Olgin pad, Iga i dalje prva

0

Aleksandra Krunić je nazadovala za osam pozicija i sada je 275. igračica na WTA listi sa 242 boda. Natalija Stevanović je 285. teniserka svijeta, dok je Dejana Radanović 295. igračica na WTA listi.

Najbolje rangirana srpska teniserka Olga Danilović pala je za šest pozicija i na WTA listi zauzima 103. mjesto sa 705 bodova.

Drugorangirana srpska teniserka Lola Radivojević napredovala je za čak 45 mjesta i trenutno je 184. teniserka sveta sa 394 boda.

Poljakinja Iga Švjontek se i dalje nalazi na prvom mjestu WTA liste sa 9.785 bodova, dok je Bjeloruskinja Arina Sabalenka druga sa 8.716 poena.

Amerikanka Džesika Pegula je na trećoj poziciji, dok je njena sunarodnica Koko Gof napredovala za dva mjesta i sada je četvrta teniserka svijeta.

Elena Ribakina iz Kazahstana je na petom mjestu na WTA listi, dok je Italijanka Jasmin Paolini šesta teniserka svijeta.

U TOP 10 najboljih igračica svijeta nalaze se još Kineskinja Ćinven Dženg, Amerikanke Ema Navaro i Danijela Kolins i Čehinja Barbora Krejčikova.

Jedan klik te dijeli od najboljeg bonusa dobrodošlice. Registruj se na meridianbet.me i preuzmi 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.