Crveno-bijeli i kad griješe dobijaju u Superligi

0

Mogla je Zvezda ubjedljivo da pobijedi IMT, ali je zbog brojnih promašaja i kisa Milana Rodića na kratko ugrozila osvajanje tri boda. Iskusni defanzivac se brzo iskupio i golom glavom sve rešio u Loznici. Konačnih 1:3 postavio je Silas u poslednjim trenucima meča.

Greške u takmičenju kao što je Super liga Srbije za Zvezdu nisu skupe kao u Ligi šampiona, brzo se podigla i došla do pobjede.

Trener Milojević je promijenio skoro sve startere sa utakmice protiv Intera u Milanu, ostali su u 11 samo Glazer, Điga i Maksimović. Posle dužeg vremena na terenu je bio Kanga, što ga je inspirisalo da bude među najboljima na terenu.

Kapiten Spajić je posle dolaska u centar pažnje pisanjem, pa brisanjem objave na Instargamu sjedio na klupi, dok Šerif Endiaj nije ni bio u kombinaciji za meč.

Napadala je Crvena zvezda od prvog minuta i uz mnogo sreće i dobro izdanje golmana Vukliša IMT je imao na poluvremenu minimalan zaostatak.

Prvo je Milson pogodio stativu i otvorio festival šansi. Najčešće je u prilikama za gol bio Duarte, ali je i reprezentativca Angole bio konstantna opasnost po IMT. Postigao je gol u 36. minutu, ubacio se po lijevoj strani i zatresao mrežu.

Duarte je ubrzo pogodio stativu, promašio je nekoliko šansi, a u u drugom poluvremenu mu je i poništen gol zbog malog ofsajda.

IMT je bio slab u prvom poluvremenu, ali se dosta popravio u nastavku. Izjednačio je tako što je Francuz Kurt majstorski lobovao istrčalog Glazera, a prethodno je pogriješio u pasu Rodić.

Iskusni defanzivac je međutim brzo bio i strelac, pa se Zvezda usmerila ka pobedi. Uzbudljiv je bio finiš, prijetio je i IMT, a do konačnih 3:1 Zvezda je došla preko Silasa.

Posle duela sa IMT-om u Loznici, slijedi pauza zbog reprezentativih termina. Milojevićev tim će igrati potom sa Radničkim iz Niša na Marakani, pa ga čeka gostovanje Monaku u trećem kolu Lige šampiona 22. oktobra.

IMT – Crvena zvezda 1:3 (0:1)

Stadion: Lagator u Loznici. Sudija: Jovan Šegrt (Beograd). Strijelci: 0:1 – Milson u 36, 1:1 – Kurt u 56, 1:2 – Rodić u 65, 1:3 – Silas u 90+3. minutu.

IMT: Vukliš – Bastaja, Popović, Batis, Konstantnov – Kurt (od 67. Luković), Krstić – Novičić (od 57. Krstović), Do Kouto (od 57. Stevanović), Radočaj – Jović (od 57. Lebi).

CRVENA ZVEZDA: Glazer – Điga, Leković, Rodić – Prucev (od 87. Seol), Dalsio, Kanga, Milson (od 62. Radonjić) – Maksimović (od 76. Silas), L. Ilić (od 62. Katai) – Duarte.

Jedan klik te dijeli od najboljeg bonusa dobrodošlice. Registruj se na meridianbet.me i preuzmi 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit!

http://

Standings provided by Sofascore

(sk)

 

 

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.