Demokrate: Ko se pita u svom resoru najbolje govore Socijaldemokrate – najbolji kadrovi u resoru po imenu “afere”

0

O tome ko se pita u svom resoru najbolje govore Socijaldemokrate – najbolji kadrovi u resoru po imenu “afere”, saopštili su iz Demokratske Crne Gore (DCG).

„Toliko su dobri bili u svom poslu da često i zaboravimo sve one bezobzirne afere i iskorišćavanja državnih resursa. Socijaldemokratski, nego šta“, naveli su iz Demokrata.

Prema njihovim riječima, „a ne bi ostale u zaboravu, podsjetićemo kako ste mislili na građane u godinama za nama kada je Crna Gora bila više Divlji Zapad, nego demokratski i pravno uređeno društvo“.

„A od čega početi nego od Ramade kada ste bili toliko bezobrazni da ste uzeli novac građanima iz džepa da bi platili svoj partijski skup. 1000 evra niste mogli da izdvojite a zalažete se za socijalnu državu. Nemate vi ni “i” od “ideala”… Ali to je bila sića kad pogledamo šta ste još radili misleći da niko neće saznati“, poručili su iz Demokrata, pa nastavili:

„Naime, 150 hiljada evra završili su samo u džep Ivana Brajovića od fingirane prodaje zemljišta u Danilovgradu, a porodica vašeg funkcionera poznata je kao strastveni ljubitelj luksuznih torbica i putovanja, što je sigurno glava kuće i bivši minsitar zdravlja, zaradio na pošten način, dostojan Socijaldemokrata Crne Gore“, naglasili su iz DCG.

Dotatli su se i saradnje SD-a sa Acom Đukanovićem.

„Dosljedne Socijaldemokrate znale su u svoje pero i da dobijaju stanove, neki od države, a neki od Glavnog grada. Znali su i da učine uslugu Acu Đukanoviću i časte ga 10,5 miliona evra iz budžeta, a ne mogu se ni čudu načuditi kako su zaboravili petlju na autoputu. Ništa strašno, koštala je građane samo 30 miliona evra…“, podsjetili su iz Demokrata, pa za kraj dodali:

„Dok mi kolega Zirojeviću odgovaramo samo građanima, vaša partija odgovarala je raznim strukturama. Neke su u Beogradu, neke u Zagrebu, a neke su na Grahovu i koriste kodna imena. Nastavite dosljedno da vodite vašu ‘dosljednu’ politiku, a državne institucije će znaju da rade svoj posao“, zaključili su iz DCG.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.