Pavićević: Treba da izbjegavamo uličarsku košarku

0

zašao je Mornar iz serije paklenih utakmica na startu nove sezone ABA lige – poslije Budućnosti i Crvene zvezde, Barani su večeras, nekako i očekivano, poraženi od Cedevite Olimpije u Topolici 92:82.

Nije predviđanje poraza ekipi Mihaila Pavićevića steknuto zbog kvaliteta “mornara”, već činjenice da je nekadašnji crnogorski šampion ubjedljivo posljednji počeo sa pripremama pred start regionalnog takmičenja.

A, kad je suvi kvalitet u pitanju, Mornar je i večeras, baš kao i prije nekoliko dana protiv Crvene zvezde u Beogradu, dokazao da ga posjeduje, a iskusni strateg Pavićević polako ga slaže u mozaik…

“Teško je biti zadovoljan poslije poraza, ali iskreno, ne mogu biti nezadovoljan. Čestitatm Cedeviti, zasluženo je pobijedila, ali čestitam i mojim igračima na dobroj utakmici. Bilo je padova koje je iskusna i kvalitetna protivnička ekipa iskoristila i stekla prednost koja je na kraju bila nedostižna. Mislim da je publika u Baru imala priliku da prisustvuje kvalitetnoj utakmici”, poručio je Pavićević.

Mornar je pripreme počeo sedam dana pred meč 1. kola protiv Budućnosti u Baru…

“Ovo me raduje, jer smo 15 dana unazad igrali protiv Budućnosti, i to u kakvom stanju, a sada je pomak u našoj igri evidentan i to me izuzetno raduje. Normalno, trebaće još vremena da sve to ‘legne’, da se dobro ugiramo, da u svakom momentu znamo ko šta radi, da nemamo ‘crne minute’ kao večeras u nekoliko navrata, a to je kad nas ponese igre, kad nam pada koncentracija, neko je zove freelance, a ja je zovem uličarska košarka, a dobre ekipe to odmah kazne”, istakao je kormilar Barana.

Mega, Borac i Spartak rivali su Mornara do kraja oktobra…

“Ponavljam, zadovoljan sam, sve dolazi na svoje mjesto. Imali smo i probleme stomačnog virusa. Za svaku pohvalu je Lovro Buljević, bio je na infuzijama poslije Crvene zvezde, takođe Džamari Smit nije bio u trenažnom procesu… Konture naše igre se slažu i nadam se da u narednim utakmicama ulazimo u ravnopravnom odnosu sa protivnikom za pobjedu”.

Jedan klik te dijeli od najboljeg bonusa dobrodošlice. Registruj se na meridianbet.me i preuzmi 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit!

SEMAFOR

Subota

Dubai – Mega 80:83

Mornar – Cedevita Olimpija 82:92

Igokea – Budućnost 71:76

Krka – Spartak 87:89

Nedjelja

12.00h FMP – Borac

17.00h Split – Crvena zvezda

18.30h Partizan – Cibona

Ponedjeljak

19.00h SC Derbi – Zadar

http://

Standings provided by Sofascore

 

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.