Partizan sa Miloševićem slavio u Humskoj nakon dva mjeseca: Ne bih nas mnogo hvalio

0

Partizan je slavio u Humskoj prvi put posle dva mjeseca, i to na povratku Sava Miloševića na klupu. Crno-bijeli su izgledali mnogo bolje nego u dosadašnjem toku sezone, ali još ima mnogo prostora za napredak.

Trener Partizana je mogao biti zadovoljan situacijom, bar za početak, nakon pobjede nad Tekstilcem iz Odžaka 4:1.

Možemo zaista, s obzirom na cjelokupnu situaciju i krizu rezultata i insitucionalnu. Očekivao sam teži posao i težu utakmicu, momci su taktički ispoštovali sve što smo provukli kroz ove treninge. Na tome sve čestitke, ovo je jedna utakmica, dobro je što smo dobili i prethodnu. Psihološki i mentalno se vraćamo u neku normalu, dalek je put. Mnogo utakmica ima do decembra, dobro je što ima pauza i što možemo na miru neke stvari da korigujemo i večeras stvarno sve čestitke“.

Podsjetila je igra crno-bijelih na onu iz 2019. baš kada je Milošević i bio trener. Poletno, brzo, sa mnogo prilika za gol:

Dobro, ne bih nas mnogo hvalio. To je meni jedna druga stvar bitna, ta lijepa igra jeste poželjna, ali dobro je povratiti vjeru u domaći teren. Mnogo je velika stvar i velika prednost je domaći teren, nismo dugo pobijedili. To mi je draže. Naše igre da budu uvjerljive i da bude početak lijepe serije. Što se tiče lijepe igre, dolaze jači protivnici, biće problema koje moramo da rešavamo, ove nedjelje smo htjeli da napravimo preventivu i izbjegavamo greške i opet smo uradili. Na poluvremenu sam rekao da dobro igraju, dobro ide lopta, ako nastavimo ovako neće biti problema“.

Partizan je u procesu oporavka:

Povratili su se momci, trebalo je da vodimo 2-3 razlike i završimo 1:1 prvo poluvrijeme. To su neke stvari koje evidentno dolaze zbog manjka samopouzdanja, manjka sreće, uspjeli su da se izdignu, teška utakmica u Lučanima, danas su opet završili 1:1. Imaju dobar voljni momenat da izađu iz ovoga, ne brinem se. Ovo je proces i pitanje je koliko ćemo brzo izaći iz ove krize“.

Bilo je dosta pozitivnih tačaka u igri crno-bijelih:

Ja sam rekao da ima kvaliteta, imamo dva majstora na terenu, to smo uradili sa Zahidom i Nathom da bi imali brz i miran posjed. Znao sam da imamo dobar individualni kvalitet da napravimo problem Tekstilcu, ali bez nekih brzina i povećanja brzina, trudićemo se da ubrzamo igru. Bitno je da imamo i ljude koji mogu da ubrzaju, ali i da imamo one koji brzo trče. Trebaće vremema, treba strpljenja, biće grešaka, biće padova… Ali to je posao, zato smo došli“.

Ibrahim Zubairu je odigrao možda i najbolju utakmicu u dresu Partizana do sada:

Jeste, on je odlično igrao. Trudim se da izbjegavam mlade igrače pred njima, treba iz utakmice do utakmice da igramo. Debitovao je i Pape, odigrao je 10-15 minuta, tražimo kontinuitet. Tako postaje ozbiljna priča, hajde da sačekamo da odigra dobro 3-4 utakmice pa da hvalimo“.

Velika je olakšica što Partizan na pauzu ide sa pobjedom:

Ja sam se vratio sa željom i energijom da radim neke stvari, da nismo dobili, znao sam da predstoji proces da popravimo. Biće momcima lakše, a biće i meni lakše da radim sa njima“, zaključio je Milošević.

Jedan klik te dijeli od najboljeg bonusa dobrodošlice. Registruj se na meridianbet.me i preuzmi 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit!

http://

Standings provided by Sofascore

 

 

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.