Viši sud: WC šolja nije propala, jeftini senzacionalizam

0
Viši sud u Podgorici oglasio se demantijem da je WC šolja iz toaleta propala u krivičnu pisarnicu, tvrdeći da se radi o jeftinom senzacionalizmu, i da su autori navedenih tekstova obmanuli javnost. Kako su naveli, jedino je tačno da se obrušio dio plafona, što su i potvrdili.

Povodom  teksta objavljenog na portalu Vijesti pod naslovom “WC šolja iz toaleta sa prvog sprata Višeg suda, propala u krivičnu pisarnicu” i  teksta objavljenog na portalu E TV, pod naslovom “SKANDALOZNO: WC šolja sa prvog sprata Višeg suda propala u krivičnu pisarnicu”, Viši sud demantuje ovu informaciju.

– Naime, istina je da  se u prostoriji u kojoj se nalazi krivična pisarnica Višeg suda obrušio dio plafona, koja informacija je i saopštena za portal Vijesti. Sanacija nastalog problema i utvrđivanje preciznog uzroka istog  je u toku, a  navedeno je u nadležnosti Uprave za imovinu.

Istovremeno,  za portal Vijesti neposredno prije objave ovog teksta iz Višeg suda je saopšteno i da su netačna njihova saznanja o tome da je sa prvog sprata Višeg suda pala WC šolja u navedenu prostoriju, koja informacija je uprkos tome objavljena, dok se portal E TV Višem sudu nije obraćao za informisanje povodom ove teme – navode iz Višeg suda.

Kako su istakli, predsjednik Višeg suda stoji na raspolaganju da se autori ovih tekstova, u ponedjeljak, neposrednim uvidom uvjere u neistinu plasiranih informacija.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.