Milović upozoravao Zvicera i Vujotića da Zećani možda rade sa „Škaljarcima“: Bojim da se iza brda valja Rajo, mislim da im je on tata

0

Visokopozicionirani članova „kavačkog klana“ krajem jula 2020. godine raspravljalo je o tome da li je Radojica Rajo Božović na strani „Škaljaraca“, navodeći da im “Zećani predstavljaju veliku brigu”, prenose „Vijesti“.

O tome su, u grupnom čatu, preko nekada zaštićene Skaj aplikacije, razgovarali policajac koji je sada u bjekstvu – Ljubo Milović, jedan od vođa klana, takođe odbjegli Radoje Zvicer, te Milan Vujotić, koji je u međuvremenu uhapšen u Turskoj.

Prepisku o tome počinju nekoliko dana nakon što su u ratu nekada jedinstvenog kotorskog klana likvidirani Saša Klikovac u Podgorici, a potom Alan Kožar i Damir Hadžić u Grčkoj.

Prvi je život izgubio 18. jula te godine, zbog navodne povezanosti sa „Kavčanima“.

Pet dana kasnije u Grčkoj su ubijen jedan od vođa škaljarskog klana, Baranin Alan Kožar, i njegov bliski saradnik Damir Hadžić iz Užica.

„Da nisu uhapšeni, ne bi stajali“

Radojicu Božovića i Luku Bojovića pominje Milović, koji kolegama iz klana piše da se plaši da “Rajo i Luka diktiraju tempo”…

To govori nakon što je kolegama prenio detalje istrage ubistva Klikovca.

“Uglavnom mali je ispričao sve. I DNK se podudario”, napisao je Milović.

Zvicer je uvratio da je to odlično, kako bi se odmah “presjekli Zećani”.

“Jer da im je prošlo, ne bi stajali”.

“Znate suštinu, al’ malo da izdetaljišem… Bucko je sve ispričao i sve se podudara sa otiscima, DNK, i barutnim česticama… Bucka je Marković angažovao i obećao mu 20 h, vrbovao ga davno, pitao ga Bucko da mu završi neku kombinaciju, ovaj ga pitao je li spreman da puca, on rekao da nije al’ bi pomogao što treba. Marković mu rekao da će se javiti… Skoro ga zove da se vide, i na tel. obični mu zakazuje sastanak, gledaju se pet dana prije nego je izašao Klikovac iz zatvora i kaže mu da treba da ga ubiju po nalogu Kožara. On da vozi auto, a Marković da puca… Obilaze golfom više puta to mjesto. Taj dan kreću, čekaju ga, vide ga ispred kuće, Bucko vozi, a Marković na zadnjem sjedištu iza suvozača, prilazi vozilu, ovaj puca i bježe bulevarom, pa preko Starog, put Mrka, i Marković šteka kola u selo… Pare naravno nije dobio. Ispalili ga. Tako da je vjerovatno Krstović dao lovu Kožnom”, poslao je Milović.

„Dobili 100.000 za ubistvo“

Zvicer je napisao da su dobili 100.000 evra za to ubistvo, nakon čega Milović dodaje:

“Jes, al’ Bucko 5 evra zakučio mučenik. Ponovio sve kod tužioca. Pada je u nesvijest od one ogrlice, trese na desetku dobro od nje”.

“Ogrlica mu stigla prije para”, prokomentarisao je Zvicer.

Policajac je tada konstatovao da su „Škaljarci“ koji su učestvovali u toj likvidaciji “lunje”, jer su prešli toliki put da ih niko ne vidi, a nisu zapalili auto korišćeno u ubistvu.

Dodao je i da je na njih bio veliki pritisak “da odrade posao”…

Zvicer mu je na to odgovorio da su „Škaljarci“ ubili nevinog čovjeka, a Vujotić konstatovao:

“Zato će i popadati. Ogriješili su se”.

„Kad im Lazović i Katnić legnu na leđa”

Milović piše da je dobro što je taj slučaj riješen brzo.

“Dobro kako nije. Oni su demoralizovani sad, i zbog Kožara i Damira i još kad im Lazović i Katnić legnu na leđa”, napisao je Vujotić.

Šef klana poslao je fotografisan skaj kod Markovićevog kriptovanog telefona i objasnio da ne prima poruke.

“Zećani su velika briga, Veko i oni. Mogu oni da se foliraju koliko oće”, napisao je Zvicer, a Vujotić dodao: “Ako uvežu Kamatu sa ovim, Zećani će svi svoj put”…

Iz prepiske pripadnika „kavačkog klana“ proizilazi da nadimkom Kamata oslovljavaju Igora Krstovića.

„Mislim da Rajo i Luka diktiraju“

Poslije toga Milović kreće sa optuživanjem Božovića i Bojovića: “Ja to mislim odavno. I da im je Rajo tata”.

Vujotić ga tada pita za koga će Veko da se bori:

“Dedovića nema, Kožara nema. J**e se njemu za Vukotiće i za Kamatu”.

Zvicer je dodao da će se Vjekoslav Lambulić boriti za Sašu Boretu, Luku Bojovića, ali i “za strah”…

“Ja mislim za Luku… I da Rajo i Luka diktiraju… Možda griješim, al’ se bojim da se iza brda Rajo valja”, napisao je Milović.

Vujotić je pitao što je Luka uradio Lambuliću da bi se Zećani borili na njegovoj strani i dobio objašnjenje od Zvicera.

“On je dobro sa Orasom, ali kao hvali mene… Znaju se oni dugo… Ugroženost kume, Krstović mu jedva pretek’o, misli i on je na macu”.

“Pa šeta po Podgorici pješke bulevarima?”, pitao je Vujotić.

„Ima brata, neće da dozvoli da ga izgubi zbog našeg rata”

Zvicer tada predlaže da uhapšeni zbog ubistva Klikovca treba da špijaju Krstovića:

“Ako ga uopšte ima u priči, Marković je drug Vukadinovića sa kojim komanduje Boreta”, a potom odgovara Vujotiću.

“Šeta, ali se prekrsti kad iz kuće pođe”.

“Zna se zašto je Krstović. Vjeko ima brata, neće da dozvoli da ga izgubi zbog našeg rata i posla u koji nije bio”, insistirao je Vujotić, ali Milović vraća Božovića u fokus priče.

„‘Popio korpu’ od Lazovića i Golubovića“

Ekipi piše da je Božović “popio korpu” od Zorana Lazovića i Duška Golubovića, ali i da bi upozorio svog saradnika Lambulića da se ne petlja sa „Škaljarcima“, da ne “stoji iza priče”..

“Kad je bio problem sa Savićem, dobro su ga uvrijedili, kompleksaš je ono… Druga stvar, da ne stoji iza priče, rekao bi davno Vjeku da se ne petlja sa Kožarom i ostalom ekipom”, poslao je Milović.

“Sinove je gurnuo Vjeko, kripte nose, blinde voze”, poslao je Milović, a Zvicer dodao da je Aleksandar Stanković – Sale Mutavi ”Raja izbacio naglavačke iz uprave”, aludirajući na Fudbalski klub Partizan.

„Zoran ga izbacio iz hotela, povukao se sa Čovićem kao…”

“Mislim da su ove glave iz Grčke svakog od njih dozvale”, konstatovao je Zvicer.

“I ođe ga je Zoran bukvalno izbacio iz hotela Podgorica, povukao se sa Čovićem kao pi**a”, dodao je.

“Ostarao je on lijepo, što će njemu da mu neko sina ubije? Ista priča kao Brano. Vjekov sin vozi blindu zbog Brajovića. Jer neće mu niko sina bez Brajovići, prije no njega ili brata, a oni se voze u obična i šetaju pješke”.

Milović mu odgovara da bi volio da je tako, a Zvicer poručuje: “Ja bih volio da nas mimoiđu. Opet tamo nema tri momka”.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.