Radović: Zasluženo smo izgubili

0

Košarkaši Podgorice nisu otvorili sezonu kako su se nadali. Ekipa iz glavnog grada poražena je preksinoć u 1. kolu ABA 2 lige na svom parketu od debitanta Džokera, rezultatom 76:79, po riječima šefa stručnog štaba, Dragana Radovića, potpuno zasluženo.

Čestitam ekipi Džokera na zasluženoj pobjedi, jer mislim da su pokazali mnogo bolje lice nego mi. Bili smo nervozni od starta, nismo energetski bili na nivou koji je potreban za početak ABA 2 lige“, rekao je Radović.

Podgorica je većim dijelom meča bila u zaostatku, tačnije od 4. do 28. minuta, nakon čega je uslijedila uzbudljiva završnici, gdje su gosti iz Sombora uspjeli da stignu do prve pobjede u ABA 2 ligi.

U nastavku smo uhvatili ritam, napravili preokret, ali nijesmo ostali u tom ritmu do kraja. Mislim da smo u poslednjih pet minuta promašili puno otvorenih šuteva za tri poena. Ipak, ovaj poraz ne mora ništa da znači, imamo još pet utakmica i nadam se da ćemo djelovati bolje u narednim mečevima i da ćemo ovaj kiks na domaćem terenu nadoknaditi na nekom gostovanju“, podvukao je Radović.

Podgorica u narednoj rundi C grupe, 15. oktobra dočekuje Pelister, koji je u prvom kolu savladao Široki Brijeg sa 74:72.

Jedan klik te dijeli od najboljeg bonusa dobrodošlice. Registruj se na meridianbet.me i preuzmi 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.