Sferopulos: Potrebni su nam svi igrači protiv Parisa

0

Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos izjavio danas da je potrebno da svi igrači daju maksimum protiv Pariza.

Košarkaši Crvene zvezde sjutra od 21 čas gostovanjem Parizu započinju novu sezonu u Evroligi. Crveno-bijeli su danas odradili trening pred put u Pariz, tom prilikom medijima se obratio i trener Janis Sferopulos koji na sjutrašnjem meču neće moći da računa na Miloša Teodosića i Branka Lazića.

„Važno je da svi budu tu i pomognu, jer su mi svi bitni za ove utakmice. Timu su potrebni svi igrači, i svi moraju biti spremni da daju maksimum kad god i kako god ih upotrebim. Pariz je tim koji igra sa mnogo entuzijazma, posebno sada kada igraju prvu utakmicu, tako da će biti dodatno motivisani. Mi treniramo već nekoliko dana i spremamo se za njihovu odbranu, odnosno za napad”, rekao je Sferopulos, prenosi klupski sajt.

Trener Crvene zvezde je poručio da ekipa treba da bude fokusirana na sitne detalje koji su btini za igru.

„Znamo njihove snage i pokušaćemo da poremetimo sve što oni žele da urade u napadu. U odbrani vrše veliki pritisak, pa moramo biti veoma fokusirani na njihovu pik-end-rol odbranu i sve sitne detalje bitne za igru, kako bismo donosili prave odluke i napadali ih na pravi način”, dodao je Sferopulos, prenosi Tanjug.

Jedan klik te dijeli od najboljeg bonusa dobrodošlice. Registruj se na meridianbet.me i preuzmi 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit!

 

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.