Đurović pojačala Sporting

0

Naša seniorska reprezentativka, Saška Đurović, nastavlja svoju karijeru u Sportingu iz Lisabona. Dvadesettrogodišnja srednja blokerka preselila se iz Beograda, gdje je igrala za Crvenu zvezdu,  u portugalski klub.

Đurović je u Portugal stigla prije nekoliko dana i već je krenula s intenzivnim treninzima, a postoji mogućnost da će debitovati već u prvom kolu najjače divizije 6. oktobra protiv PV Efanora.

“Prvi utisci su stvarno super, dočekali su me predivno. Tu sam već sad nedelju dana i polako ulazim u ritam se ekipom. Djevojke su stvarno super i trude se da se što prije uklopim. Sporting je klub koji je godinama na vrhu tabele. Imaju velike ambicije za ovu godinu a ja ću se maksimalno potruditi da ispunim njihova očekivanja”, kazala je Đurović.

Prije dolaska u Sporting, Saška je nosila dres Crvene zvezde, TENT-a, francuskog Sen Rafaela, kao i matičnog kluba Morače, gdje je napravila prve korake u odbojkaškoj karijeri.

Jedan klik te dijeli od najboljeg bonusa dobrodošlice. Registruj se na meridianbet.me i preuzmi 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.