Konačno su se probudili iz izbornog sna: Ljiljanić tvrdi da će sledeće sedmice odlučiti sa kim će pregovarati o formiranju vlasti

0

Odbornica sa liste „Za bolju Podgoricu“ Nađa Ljiljanić navela je kako nisu u pregovorima sa bilo kim povodom formiranja nove vlasti u Glavnom gradu.

„Niko nas do sada nije pozvao tim povodom“, rekla je ona, a prenosi Nova M.

Ljiljanić je, kako navodi taj medij, istakla kako će oni sljedeće sedmice odlučiti sa kim će u pregovore o formiranju vlasti.

Međutim, Ljiljanić je u prvom postizbornom nastupu nekog člana liste „Za bolju Podgoricu – Jakov Milatović“ (ako ne računamo zbunjujući nastup Luke Rakčevića tokom izborne noći ) očito prespavala trenutak kada je nosilac liste „Za bolju Podgoricu – grad svih nas“ Jelena Borovinić Bojović pozvala Sašu Mujovića i Luku Rakčevića na razgovore o formiranju nove podgoričke vlasti. Do sastanka nije došlo jer je Rakčević bio navodno bio odsutan iz svog voljenog grada dan nakon izbornog debakla.

Podsjećamo, Pokret za Podoricu, Građanski pokret URA i Pokret za promjene nastupili su u sklopu koalicije “Za bolju Podgoricu” koja je na podgoričkim izborima osvojila šest mandata.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.