Turbulencije i u Belgiji: Posle Kurtoe, i De Brujne i Lukaku odjavili Tedeska

0

Kevin De Brujne i Romelu Lukaku saopštili su selektora Domenika Tedeska da ne računa na njih u predstojećoj oktobarskoj pauzi.

Ova vijest još uvijek je nepotvrđena, ali brojni izvori tvrde da De Brujne i Lukaku ne žele da se odazovu u oktobru, iako nisu zvanično rekli „ne“ reprezentaciji.

Ne treba zaboraviti da je De Brujne posle septembarskih utakmica javno prozivao i kritikovao svoju ekipu, nije nikog imenovao, ali je kao kapiten bio prilično nezadovoljan izlaganjem pojedinaca.

Sada je problem napravio i Lukaku, navodno, odluku da se ne odazove donio je nakon jednog razgovora sa Tedeskom. Podsjetimo, zbog njega se iz reprezentacije povukao i Tibo Kurtoa, tako da je i više nego jasno da će sada selektor biti pod nikad većim pritiskom.

Belgijanci su u prošlom prozoru pobijedili Izrael, a potom izgubili od Francuske. U oktobru se sastaju sa Italijom u gostima (10. oktobra) i dočekuju Francusku (14. oktobra).

Jedan klik te dijeli od najboljeg bonusa dobrodošlice. Registruj se na meridianbet.me i preuzmi 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit!

 

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.