Generalni menadžeri evroligaša odlučili: Vezenkov najbolje pojačanje, Tavares prvi pik za draft

0

Generalni menadžeri svih ekipa Evrolige učestvovali su u predsezonskoj anketi koju je napravio „Basketnews“.

Na pitanje ko je tokom ljeta bio najbolje pojačanje, njih 53,8 odsto reklo da je to Saša Vezenkov, koji se vratio u Olimpijakos.

Na drugom mjestu našao se Partzanov košarkaš Karlik Džons, a iza njega Evan Furnije (Olimpijakos), Lorenzo Braun (Panatinaikos), Boban Marjanović (Fenerbahče) i još jedan igrač Partizana – Tajrik Džons.

Kada se pogleda kompletan prelazni rok, generalni menadžeri lako su odredili tri najbolja tima: Fenerbahče, Olimpijakos i Panatinaikos.

Na pitanje koje pojačanje je najkreativnije, generalni menadžeri timova su na prvo mjesto stavili Bobana Marjanovića (Fenerbahče), na drugo Nenada Dimitrijevića (Armani Milano), a na treće Karlika Džonsa (Partizan).

Na pitanje „Da se održi draft Evrolige, koji bi igrač bio prvi pik?, menadžeri su odgovorili: Valter Edi Tavares (Real Madrid), što je reklo 46,2% GM-ova, dok su iza njega Matijas Lesor (Panatinaikos), Kendrik Nan (Panatinaikos) i Fakundo Kampaco (Real Madrid).

Jedan klik te dijeli od najboljeg bonusa dobrodošlice. Registruj se na meridianbet.me i preuzmi 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.