Knežević o ranijim najavama URE da će Rakčević biti gradonačelnik: Za kad im to treba? Poštenije da izaberemo Željka Ivanovića

0

Lider DNP-a Milan Knežević komentarisao je u emisiji Klub A plus ranije predizborne najave koalicije Za bolju Podgoricu da će Luka Rakčević biti novi gradonačelnik Podgorice a na pitanje kako gleda na te najave odgovorio da bi samo pitao lidera URE Dritana Abazovića – za kad mu to treba?

„Da odmah završimo i da izaberemo Luku. Možda je poštenije da izaberemo Željka Ivanovića za gradonačelnika Podgorice jer je on bio ideolog razbijanja vlasti u Podgorici. U svim onim kolumnama je opisivao vizionarstvo koalicije koju predvodi Luka Rakčević, a da smo mi neka BIA lista, Vučićevi i ruski plaćenici. To govori o tome da jedna besprizorna medijska kampanja koju su vodile Vijesti može da se vrati kao bumerang onima koje on podržava“, kazao je Knežević.

Knežević se prisjeća jednog panela gdje je kazao Milatoviću i Abazoviću da bi im bilo bolje da su zaspali u Černobilju, jer ko se dohvati sa Željkom Ivanovićem ni pakao mu neće teško pasti.

„On se sada posipa pepelom, nema pojma o čemu se radi a jedino što Dritan i Jakov mogu dobiti od njega jesu fakture za oglašavanje u Vijestima. Što se DNP-a tiče, mogućnost da Luka Rakčević bude gradonačelnik je ravno tome da moja baba ustane iz groba i bude gradonačelnica. Mogu da zaborave na tu vrstu egzibicionizma. Što se nas tiče, ta stranka je uzela dva mandata, koja nam u konačnom nije ni potrebna da se formira vlast u Podgorici, ali može biti dio vlasti kao znak naše dobre volje. Ali da računaju na to da ćemo mi podržati Rakčevića za gradonačelnika samo zato što je to palo na pamet Dritanu Abazoviću i Mileni Vuković je politički autizam koji će ih dovesti na granicu cenzusa, a pitanje je i hoće li ga preći“, kazao je Knežević.

Dodaje da nisu u prilici da nikoga ucjenjuju, a ako Milatović hoće da ide na tu priču da će ići sa DPS-om, neka mu je srećno.

„Ako hoće da ostane dio 30. avgustovske većine, dobro došao. Ako i URA želi, mogu, ali ne da traže gradonačelnika sa 2 mandata koliko je URA osvojila“, kazao je Knežević.

O Milovom slavlju: Dokaz da iz sjenke vuče konce

Spreman sam da napustim politiku, ako se dokaže da je koalicija “Za budućnost Podgorice” dovozila autobusima glasače iz Srbije i Republike Srpske na dan izbora u Podgorici, saopštio je lider DNP-a Milan Knežević u emisiji “Klub A plus” Milan Knežević.

Komentarišući snimak proslavljanja rezultata nakon izbora u Podgorici, na kojem se pojavljuje bivši predsjednik Crne Gore Milo Đukanović, Knežević je kazao da “DPS dlaku mijenja, ali Mila nikad”.

“To je samo znak da Đukanović iz sjenke vuče konce. Gužva je uvijek oko Đukanovića, nikad oko Danijela Živkovića. A jako je interesantno da neprikosnoveni ider DPS-a proslavlja navodnu pobjedu uz klasičan srpski narodnjak”, kazao je Knežević u svom stilu.

Knežević je poručio da bi za građane najbolje bilo da shvate da DPS u ovom obliku nikad ne treba da se vrati na vlast.

“Oni na ovaj način šalju svim Srbima šalju poruku da samo čekaju trenutak da se vrate na vlast, pa da nas šalju traktorima za Srbiju, kao što je to najavljivao Duško Marković”, zaključio je Knežević.

Dodao je i da je potpisao peticiju da se predsjednik Atlas grupe Atlas grupe Duško Knežević brani sa slobode.

“Smatram da je svojim dolaskom u Crnu Goru Knežević pokazao jasno da ne želi da se skriva i da ne želi da bježi. Ne vidim nijedan razlog da on bude tretiran kao počinilac velikih krivičnih djela”, kazao je Knežević

(A Plus)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.